Friday, May 11

Penjelasan Perakam Video bagi Bayi yg Didera

Assalamualaikum & Selamat Pagi Rakan-rakan Blogger

TQ-En.Google

Semalam Nyue ad buat Entry Perkembangan Kes Dera 
merujuk kps SI IBU yg telah dijatuhkan Hukuman,
nak baca [ KLIK DISINI ]

Ramai menyuarakan KETIDAKPUASAN HATI
 Kenapa SI PERAKAM VIDEO 
itu tidak menerima HUKUMAN ???

Pada sudut lain, Nyue pon bersetuju dgn kenyataan diatas.

ENTRY TERBARU PAGI INI,
Nyue nak SHARE mengenai :-
PENJELASAN PERAKAM VIDEO BAGI BAYI YG DIDERA
yg Nyue terjumpe time Blogwalking,

So, Nyue nak bg Link utk Rakan-rakan Blogger bc D'Blog itu

* Renung-renungkan & Selamat Beramal

5 comments:

yana-feehily said...

saya pun tertanya2 jugak kenapa la si perakam tu tk buat apa2..rupa2nya niat dia sungguh murni :)

Nyue said...

iye la, bukan hendak berburuk sangka..biasalah sebelum kebenaran sesuatu kes itu terbongkar..kita xdpt lari utk membuat pelbagai andaian negatif...kn?

Cik Nur said...

niat murni di salah erti.. bila dah marah baru nak terangkan hal sebenar..hasih..pening dah baca kisah ni...

si kiut lavender said...

mula2 tuh skl xtgk pun video tuh
ntah,xsampai hati tambah bila bca komen video tuh ckap mak dia tendang2 budak tuh n ada jgak yg hentam si perakam

bila si perakam tuh buat penjelasan baru skl tgk n xsangka tunjuk jgak video baby kena dera..tersayap hati nih

soal si perakan tuh..salah kita jgak terus menilai dan melabel org tuh macam2 tanpa tahu hal sebetulnya..:(

el said...

k.el x tgk pun video tu x sggup tgk..lagi2 kes dera kanak2 ni
sian budak tu 10 bln tu kena tteruk ngan mak dia...

bgs gak amek video tu tu serah pd pihak polis..tp video tu amek 1 2 min pun dah cukup bukti kan huhuhu

harap2 pasni xde lah kes dera2 anak/kanak2

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...