Wednesday, September 19

Jom Jalan-Jalan Kuala Selangor


 Akhirnya,  nyue telah pun berjaya menjejakkan kaki ke tempat kelip-kelip. Ant. beberapa keping PIX yg berjaya disnap...Sorry ! Xde kelip-kelip coz nyue juz pegi kat jeti je... he3

Tarikh jalan-jalan : 9/9/2012








Tuesday, September 4

Jom Mengintai Kelip-kelip kat Kg. Kuantan.

Whatssup2x !!! hehe...buat apa tu??? Nyue curi online/ update entry.. Mood Nyue skang tgh nk jalan-jalan cari makan, makan angin..hahahha...itu pun, hujung minggu je..dah la setiap sabtu bulan ini direct Nyue keje so hari ahad je la...
Jom Mengintai Kelip-kelip kat Kg. Kuantan.
Nyue pon xpernah pergi..Insyallah ahad ini Nyue akan pergi meninggalkan tapak kaki kat situ..hehe
Xsabar dah ini...cantiknya, tgk kelip-kelip...Ada ke Blogger yg pernah pergi tempat yg Nyue maksudkan nie.. Kg. Kuantan Kuala Selangor, Selangor. Blogger selanggor confirm da sampai kan?? 

Hope perancangan Nyue ini berjalan dgn lancar..Amin.

Nyue tahu dari kwn juga, dia pergi time cuti merdeka baru-baru ini. Selebihnya, Nyue google gak..hehe..yg berminat nak pergi juga tu, rajin-rajin laa google yea..hehe..Xpun kita jumpe disana..

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...