Wednesday, March 13

I pretend to be strong

Selamat pagi sahabat blogger, Maaf ! ..dalam minggu ini Xde komen2 Nyue yang singgah disetiap kotak komen uolls. Apa2 pun, Terima Kasih pada yg masih sudi singgah ke blog Nyue..uolls mmg awesome..

Busy?..bukan kekangan masa disebabkan keje... tp bila kita hilang semangat utk melakukan keje @ perkara. Hidup ini hanyalah sementara dan setiap masalah tidak akan berlarutan buat selama-lamanya. 

Air mata adalah satu-satunya cara bagaimana mata kita berbicara apabila bibir sudah tidak mampu untuk berkata-kata.

Lagi satu Nyue nk gthu, berkemungkinan  aktvt berblog ni Nyue kurang aktif...

Doakan Ayah Nyue yea..

Monday, March 11

Happy Birthday Akk DEQ ♥

Akk Deqla aka si pemilik blog:
Klik Banner
 Happy Birthday to You, cha, cha, cha.  
Happy Birthday to You, cha, cha, cha.  
Happy Birthday Dear  Akk DEQ... 
Happy Birthday to You, cha, cha, cha.

"Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki yang melimpah ruah, dikurniakan kebahagiaan serta kesejahteraan di dunia dan akhirat. Semoga persabahatan kita akan berpanjangan" Insyaallah.  

Jangan ketinggalan Join Mrs.Erry 1st Giveaway

Maaf Akk Deq, kelewatan up e3..Miss u sis :))

Happy Belated Birthday Kak Lya ♥

to Kak Lya, si pemilik Blog
Bg Nyue, Kak Lya seorang insan yg begitu kuat dalam mengharungi hidup tika dihimpit dugaan. Selami kekuatan dia sebagai isteri dan ibu yang tabah didalam setiap penulisannya. Rs sebak, akan kita rasai dalam setiap patah ayat yg dia cuba sampaikan.

Nyue, ucapkan selamat ulangtahun kelahiran Kak Lya, disamping suami tercinta "Fain" dan permata hati "Asya". Semoga cahaya kebahagiaan sentiasa terpancar utk kak sekeluarga dan perjalanan hidup akak pada hari-hari mendatang akan sentiasa baik dan baik.Amin.

Selamat Ulangtahun Kelahiran Kak Lya

Thursday, March 7

Kesetiaan

Arghh !! niatnya nk up e3 tp ee..lemah plak part nak kembangkan idea ini. Kononnya, idea adalah kan? ahahah..bajet hot..ala..ala penulis gitu..hurm.. 

Abaikan psl idea. Sebenarnya Nyue nak berkongsi kegembiraan ini, Uolls meh nak bagitahu "meeting postponed" ! tergolek-golek happy.. tp sebut psl ESOK, ishh risau plak..Hurm.. Ahh ! lupa psl ESOK, nak cite psl HARI INI..

2/3 hari lps...tgh mengodek-godek google..Nyue jumpa ayat nie..Confirm Uolls dah tahu kan? ee..benci nye..tapi Uolls baca juga yg Nyue taip nie..haha (*paksa gitu)

"Kesetiaan WANITA diuji saat LELAKI TIDAK PUNYA APA-APA"
"Kesetiaan LELAKI diuji saat DIA MEMILIKI SEGALANYA"

Lepas bc, Nyue terkebil-kebil kejap..ohh..hurmm..ooo..

Betul ke?


Wednesday, March 6

Wordless Wednesday #34

Wordless Wednesday #34
Teramat lah !! Poyo rasanye...hehe

Sekadar #GIMIK SEMATA-MATA

Tuesday, March 5

Happy Besday Karukord Jagaus

Maaf Kelambatan yea Pak Karukord Jagaus aka KJ ! Semalam nye enggak sempat mau bikin e3, btw nyue ad wish kat Whatssap kan? termention plak ! cewek jagau jgn jealous..opss

Sape cewek jagau..?? Kamu..kamu..kamu yg baca e3 Nyue nie la..hahahah

Happy Besday Pak KJ, mau lagu enggak?

" Happy Birthday to You, cha, cha, cha.  
Happy Birthday to You, cha, cha, cha.  
Happy Belated Birthday KJ..
Happy Birthday to you, cha, cha, cha... "
"Semoga KJ dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki yang melimpah ruah, dikurniakan kebahagiaan serta kesejahteraan di dunia dan akhirat. Semoga persabahatan GSF akan berpanjangan" Insyaallah.  

kalu Uolls nak tahu, KJ ni popular/tersohor, apa lagi yg seangkatan dgnnya lah..
Apa tunggu lagi ! meh la terjah KJ..
[ Klik Banner ]

Friday, March 1

ROCK oO !

Selamat Pagi Uolls, Hope semua dalam keadaan baik & sihat walafiat sentiasa. Sorry la, Nyue ala3 Chipsmore bak up e3 kan?? tp ada kesempatan Nyue masih blogwalking, jejak pasti Nyue tinggalkan..haha

Kecoh sini sana, Org duk bercerita pasai Filem Rock oO !..Uolls da tgk blom?? Nyue & FH dlm perancangan nak serbu pawagan..hehe

Tgk poster tu ! Hati kena kental beb..

Haa..sebelum tgk Filem ini Uolls kena la tgk dlu Filem Rock. Katanya kesinambungan dr filem tersebut. Kata Nyue, Filem Rock dah tgk..igt lupa ..Alamak !

#SINOPSIS FILEM ROCK OO
Amy Mat Piah (Que Haidar) yang memegang kepada prinsip ‘pantang anak petani moden mengaku kalah’ berhajat untuk menyatukan kembali kumpulan yang pernah menjadi kegilaan ramai, Rimba Bara dan dia berjaya memujuk Jijo (Khir Rahman), Slash Haji Tapah (Pekin Ibrahim) dan Mi Black (Azmi Black). Pelbagai rintangan yang harus dihadapi mereka apabila mereka mengambil langkah besar untuk ke kotaraya Kuala Lumpur demi memartabatkan kembali kumpulan Rimba Bara. 

Jom layan thriller...

Laju2 upkan e3 sebelum p meeting..hehe.. " Masa itu Wang" haha.. betul ke??

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...