Friday, August 16

Raya daa abiss ! ...Keep in touch dgn Nyue :)

W/pun Raya daa abiss ! Nyue tetap nk share video nie.. sedey sgt3..
selamat menonton
Xthu kenapa lepas tgk video nie, sebak! mayb jln citenye..
Watak si Ayah itu Nyue nampak Mak Nyue pd karekternye, si abg itu Nyue dan si adiknya plak adalah adik lelaki nyue. 

Bagaimana kalu raya, kami dua beradik plak xdpt balik beraya..hoo sedihhnyee.. diharap nyue dan adik tidak sesekali tinggalkan mak seorg2 time raya. Amin.

---
.. masih dlm mood raya lagi kan? hehe... Selamat Hari Raya terutama kpd semua follower blog nyue dan group segar follower #gsf. Biarpun nyue dah malap kat blog skang nie.. hanya kenangan masih segar ant. Amin.

Nyue nk ucap beribu terima kasih la, w/pun blog nyue smakin malap, suram, gelap tp masih ad yg sudi mgunjungi/komen kat blog nyue nie. terharuu... Lepas nie, Xthu ble ag nk update blog rasanya.. hope kita masih boleh berkomunikasi dgn social media yang lain erk..

Keep in touch dgn Nyue :)
Twitter :- twitter.com/Nyueyien
Instagram :- @yue_mustapha

Terima kasih

Tuesday, August 6

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Selamat Hari Raya Aidilfitri sahabat Blogger.

[ POST INI AKAN DITAMPAL BERMULA : 6/8/2013 - 14/8/2013 ]

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...