Monday, June 2

Masalah Kulit Muka Semakin Pulih


Half a year is gone. Arghh !! terasa cepat masa berlalu kan? Dalam pada itu, 2 BULAN juga nyue bermasalah dengan kulit muka, dengan jaragat mula nak bermastautin dan jerawat yg kembali bermaharaja kat muka. 

Nyue dah STOP pakai bio-essence. Bukan bio-essence tidak bagus tapi kulit muka nyue yang tidak sesuai dengannya. Bagi pengguna bio-essence jangan cepat melatah andai terbaca entry nyue. 

...tetapi Alhamdulilah, masalah itu semakin hari semakin baik sekarang. jerawat yang naik bagai cendawan selepas hujan dah mula beransur hilang. Masalah jeragat pula, masih dalam pemerhatian. Diharap produk baru yang nyue guna dalam 2minggu ini dapat memberi perubahan pada jeragat juga. Yang itu nanti nyue kongsikan pada next entry.
2/6/2014 ( 4:37PM )
Maaf !! gambar sangat sangat tidak menarik ahaha.. biasa la guna hp cap ayam. Cuma nak tunjuk si botol biru, itulah produk baru nyue. sangat best, cuma spray kat muka atau bahagian yang bermasalah. Nyue sekarang tidak kira masa, spray sesuka hati hehe..bau pon sangat harum. Harga mampu milik, yang berminat boleh tinggalkan komen. 

Nyue hanya nak berkongsi sesuatu yang baik untuk sesiapa yang mengalami masalah seperti nyue. Nyue cerita daripada pengalaman sendiri.

Sekarang ini, nyue cuma guna pencuci muka dan si botol biru. Toner, krim dll semua dh tolak tepi, sedikit masa lagi masuk tong sampah. Krim bio-essence dh sedekah kat kawan. Sebut pasal pencuci muka, nyue guna PRODUK SIMPLE (kind to skin).
gambar curi google - Nyue guna pencuci muka je (sebelah kiri)
Itu sahaja setakat hari ini, see u... Byee

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...