Friday, March 9

#Filem Bunohan

Assalamualaikum & Selamat Pagi Semua...

Smlm 8/3/2012 kn? So...
Filem Bunohan da kuar kat Pawagan.
cnmer BEST x?
kpd yg dh tgk Filem ini smlm....
 
Nyue da Xsabar2 nk tgk Filem tersebut..
kalu IKUT HATI smlm ag nk p TERJAH !
tp xdpt coz Si Dia balik kmpg...
ptg ni bru sampai KL...
& Plan nyer kitaorg nk tgk SABTU ini..
sabar Nyue..sabar... !!!

Review dr blog Pelakon Filem ni
*klik  Zahiril Adzim
kalau nk baca penulisan tersebut..
sgt SENI pada susun atur ayatnya..

INFO Filem Bunohan
#klik sinemamalaysia jer

TRAILER Filem Bunohan

 
 Korang ble lagi?

14 comments:

biela bell said...

takde masa dah sekarang nak pegi panggung.huhu

Nyue said...

oic...cnfrm @biela busy sgt kn?
huhu..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

el said...

cite2 melayu ni mmg x tgk kt wayang...beli cd jek atau kalo ada kat astro 1st tu oklah..hehehe

ok nyue enjoice ye tgk wayang nti..jgn lupaan sis di sini ahaks

Yana Libra said...

best ke? cam ganas je~~

Nyue said...

ahahah...k.el xboleh cm 2...kita kne sokong filem tempatan..he3..Filem mayb lain drp lain..huhu


@yana...y ganas 2 lebih baik dr cite y slow/cinta cintun..huhu..xder la..depend individu utk menilai..he3

Aida Omar said...

pasal ape eh cerita nie? macam syok je tgk..

FarhanahAdzlan said...

ni nk download je kott..xde masa nk ke panggung..hahaha=)

Realname Hidden said...

hidden pun xsabar nak tengok..nyue thanks lawat blog hidden haritu..
dengan berbesar hati nak invite nyue tinggalkan link nyue kat page 'Daftar untuk dikomen' supaya hidden boleh keep update dengan entry2 nyue..jemput ye..:)

http://mshiddenname.blogspot.com/2012/03/entry-melekat.html

yang berminat untuk dikomen bagi setiap entry pun boleh pergi kat link tu ye..happy blogging..:)

Nyue said...

Nyue dh tgk filem Bunohan..btw, Nyue ckit xpuashati..mayb segi teknikal,& sinematografi..filem bagus bg nyue la..tp storytelling cm tergantung je..kne tgk betol2 bru faham..

Shafila Ismail said...

takut nak tgk.. pasal akak kalu citer yang bab2 bunuh ni jd seram

Cik Nur said...

Filem kejam. cik nur tak minat la..huhu

nyue dah tgk ke cinta kura2.. :)

❤ cik ieYra ❤ said...

cm ngeri je filem ni.
hahaha
takut nak tengok .

Realname Hidden said...

yeke nyue?hm nak kena tengok tanpa makan popcorn ngan kelip mata langsung la ni ye.baru faham?hehe thanks aw..

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...