Friday, April 13

Bantu Nyue Buat Pilihan, Bleh?

Assalamualaikum & Selamat Pagi Rakan-Rakan Blogger...

Bantu Nyue Buat Pilihan, Bleh?

Si Dia nak belanja #SkinForBlackberry
so skang Nyue ad 2 Pilihan !

Pilihan Pertama 

Pilihan Ke-2 


Agak2 Better yg mne erk??
Bg la Opinion rakan2 yea..

18 comments:

Haruno Hana 하나 said...

Hana suka yg 1 sbb x nmpak crowded cam 2 :)

.: iEyLa :. said...

yang 1st...
suweet and tak serabut..sekian..hihi

Nyue said...

tu psl la...Nyue pon suka yg pertama jgkk...
tp sidia ckp cm seram...tp nyue tgk cm kreatif je..ahahah...

Thank HarunoHana & cik ieyla..muahh..
=)

M@W@R Q@SeH said...

yg first lg ok rasanya...best le ade yg nk blnje :)

nafaz lynn said...

yg 1st.. untung la ade org nak blanje.. hehehe

Puan Gojes said...

yang kedua. tapi kalau dapat dua sekali lagi best :P

❤ cik ieYra ❤ said...

ieyra pilih yg pertama . :)

CINTA UNTUK KITA said...

no. 1 le dear :P tak serabut..

CiK FizA said...

No 1 comel ! Hee :))

**Tak serabut**

sis92 said...

yg first, sekian :)

Masz Sidek said...

untungnya ada yg sudi belanja... :)

sy suka yg 1 tu... ;D
yg no 2 tu... serabut sangat corak dia... ;p

el said...

xde yg lain ke nyue...nyue kan suwittt..kalo letak helo kitty kan comel hahahahaha...tp dua2 tu sis x berkenan lah..soriiiiiiiiiiii :)

p/s: kalo letak skin dudel nyue tu lagi cumel kan kan kan

Cik Nur said...

nur suka yg pilihan pertama..! simple tapi cantik..yg kedua tu nmpk mcm serabut...!

Nyue..pilih pilihan pertama eh.. :)

icee-yah said...

1st tu sgt cute.btw,bp rm ek?

Cik Kay Jue said...

yang pertama ok. yang kedua tu serabut... :)

mimi halim said...

1st better

ielaSuhailah said...

yang fisrt tu cantek,, sumpah,,,

yatie said...

Eh eh nak mencelah la jugak. Sempat ke mencelah ni? So, by first impressionnyer side, yang first tu nampak lg cute miut, nmpk lg girl girl gitu. Yang kedua tu nampak serabut jugak la, hee panjang pulak komen ek..

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...