Friday, August 10

BERNAS | Hari Raya 2012 (The Journey)

Xmampu utk berkata...
Sedih sgt menghayati naratif (The Journey).



23 comments:

are_lin@yu said...

tak dapat tgk..kt ofis kna block..huhu

Kesuma Angsana said...

samalah kita

Asmar Arafad said...

Done follow sini

Cik Rongoks said...

ika pon xdpt tgk lg.line slow T_T

Deqla manjew said...

x nmpk apa2 la dear.. blocked kat opis nih!

Cik Nur said...

mmg sedih..!
tumpah juga air mata walaupun di tahan..huhuhu

Chic Na said...

sedih.. :(

LYAfrina said...

xpernah tgk lagi iklan ni

Chenta Eyfa Latieyfa said...

tak nmpk nak tgok sama ar opis sis pun kene block..kene blk umah tgok kat lappy ar..apa2 pun tumpang sedey gak la..sbb leh bayang mmg sedey.

si kiut lavender said...

ha'ah..syahdu ja hati ni tgk iklan nih...

Yana Libra said...

sebak tengok..bersyukurlah kita yang masih ada ibu bapa ni kan :')

Cik Aini said...

syukur..
ada lg org baik hati mcm tu kan wpun pd mulanya tu nk marah..

sedih bila kenangkan kita ditempat mereka.huhuhu

Wanieys said...

wani dh tgk..mmg sedih iklan ni

rAIHan said...

utk nyue,,maaf lambat..:)

http://i1269.photobucket.com/albums/jj584/nuraihanabhamid/Nyue.png

Misz Mieza said...

Memang cukup menyentuh hati tengok iklan ni..

Cendol said...

tak sedih!tak nangis pun.mate berair ni sebab habuk masuk!haha

Tinta Lana said...

Salam.

Hehe, lana cam cendol gak. time mula2 tgk iklan ni kat tv, mmg cover2 mata ni..buat2 tnya mak, "ini iklan sapa ni,takkan petronas lgi, bukn ke petrons dh de iklan sndiri?"

pastu kelip mata bnyk,cover lgi,heh3

zulhilmi tempoyak said...

wuaaaaaaaaaaaaaaa...

awak...
nk pinjam bahu..huhuhu

N.Aima K said...

haritu x nak tengok video ni sbb sedih..tapi TERTENGOK juga kat tv sedih oo

wan nurul hezrina said...

nyue..nurul pun ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

arinie last day kerja esok alik kelantan.makan jemlah jawabnya..

k ,salam lebaran buat nyue sekeluarga.maaf zahir batin

Sally Yatiey said...

Sangat SEDIH :(

Masha Meisters said...

huhu...memg sedih iklan ni....huhu

9n0L4 said...

iklan raya terbaikkk tahun ni. ;)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...