Thursday, August 30

I'm Coming Back!!!

Apa khabar Rakan² GSF & Blogger setia blog Nyue?? Hope anda semua sihat walafiat yea. 
Kenapa lama Xblogwalking? Memang lama Nyue OFF blog !  Sebelum ini, Nyue online blog kat ofis tp skang perubahan suasana/kedudukan kat ofis menyebabkan pergerakan/kelakuan Nyue terhad ! sgt² menjadi masalah.
Online kat rumah? huhu...sedey ! laptop nyue langsung dah xbleh nk ON.. Memang Xbleh nk repair dah lappy tu... 
 " I'm Coming Back!!! " Xbermaksud Nyue akan online setiap hari...mayb seminggu sekali, Xpun sebulan sekali...tp setahun sekali itu mmg tidak laa.hehehe...
Coretan Nyue: Malam ini sambut ambang kemerdekaan ke x? Nyue, depan tv jer...

 

24 comments:

~didiey~ said...

welcome back nyue!!! :)

Masz Sidek said...

welcome back nyue... tak pe janji nyue ada update...

mlm ni rasa nye dok umah jer...
tengok tv...

Masz Sidek said...

Satu lagi.... SALAM KEMERDEKAAN buat Nyue dan rakyat Malaysia.. :D

Cendol said...

nyue!!!!!!hai lame tak nmpk.nak ckp rindu tapi segan.hahahaha mengada.

eh samela kite.dpt tv je.hehe

duniafana said...

saya kena kawad esok...merdeka!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

merdeka!! :)

Chic Na said...

waa rindu kat nyue. patutla jarang nampak. takpe la at least ada jgk updates utk hilangkan rindu.

salam merdeka. ;)

ros_reeza said...

Selamat menyambut kemerdekaan :)

Cik Nur said...

selamat kembali juga buat nyue.. selamat hari raya dan selamat hari merdeka.. :)

nur pun smbut depan tv je..hihihi

Sue PeLik said...

welcome back! n saya kbar baik

Deqla manjew said...

selamat kembali ke sisi syg...hikhik..selamat hari raya!

are_lin@yu said...

welcome!!samalah ayu online kt ofis ja..hhehe

ieyra said...

ieyra pon dah jarang nak updated blog . sibuk dengan stdy ... :)

Masha Meisters said...

nyue deah pulang masha wat cucur...lalalalala~ haha

#ciksuzlin said...

Datang sini dari segmen Blogger Aktif #2 : Ogos hingga Disember 2012 Kak Mia!

Salam Perkenalan

http://suzlinazreena.blogspot.com/

(^_____________^)

Fienazzuki said...

Tak boleh la Fie nak ckp welcome back
Fie pun pendatang baru kat sini ni
Hehehe
Nice to meet you!

Cik Aini said...

salam merdeka Nyue =)

xpelah at least ada jugak entry sekali sekala kan wpun xde hari2..tp jgn setahun sekali tau,takut kang ms tu dah lupa Nyue dah.
hahaha jgn marah eh,gurau2 je :)

Miss BaNu said...

hehe windu dgn nyue

dyabunga said...

rindulah kt nyue..:)

dyabunga said...

rindulah kt nyue..:)

kay_are said...

selamat ari raye maaf zahir dan batin.. same r.. bz gak baru2 ni.. huu

lelamaisara said...

oh patrut dah lame tak nampak....:)

selamat hari raye nyue...
selamat hari merdeka jugak...

Solehah Shamsuddin said...

welcome back nyue.nt jgn lpe jenguk solehah ye.hehe

wan nurul hezrina said...

terasa kat nyue tuh yang datang sinie=)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...