Tuesday, September 4

Jom Mengintai Kelip-kelip kat Kg. Kuantan.

Whatssup2x !!! hehe...buat apa tu??? Nyue curi online/ update entry.. Mood Nyue skang tgh nk jalan-jalan cari makan, makan angin..hahahha...itu pun, hujung minggu je..dah la setiap sabtu bulan ini direct Nyue keje so hari ahad je la...
Jom Mengintai Kelip-kelip kat Kg. Kuantan.
Nyue pon xpernah pergi..Insyallah ahad ini Nyue akan pergi meninggalkan tapak kaki kat situ..hehe
Xsabar dah ini...cantiknya, tgk kelip-kelip...Ada ke Blogger yg pernah pergi tempat yg Nyue maksudkan nie.. Kg. Kuantan Kuala Selangor, Selangor. Blogger selanggor confirm da sampai kan?? 

Hope perancangan Nyue ini berjalan dgn lancar..Amin.

Nyue tahu dari kwn juga, dia pergi time cuti merdeka baru-baru ini. Selebihnya, Nyue google gak..hehe..yg berminat nak pergi juga tu, rajin-rajin laa google yea..hehe..Xpun kita jumpe disana..

27 comments:

Cik Nur said...

kat taiping pun ade juga..tapi nur xpernah pegi..

Deqla manjew said...

penah la tgk kelip2 ni dulu tp kat kg tu x penah pegi lagi..

Chenta Eyfa Latieyfa said...

best nyew..sis nak ikot boleyy..ok hati2 pergi sana nanti ok.

LYAfrina said...

kat kuantan river cruise kan? lya pernha g..tp di siang hari..katanya kalo mlm2 penuh kelip2.. waa.msti cantik ni

Si Matatajam said...

Tengok masa kecik2 dlu je...

Chic Na said...

pernah bercita2 nak pegi tp blum tercapai. huhu.. bestnya nyue.

mrs mell said...

penah lalu.. tak penah singgah.. hihi

Kesuma Angsana said...

bestnyer kat sini kan!

ADEEYA said...

Lawa!

Cik Aini said...

cantik!
teringin nk pegi tp kat tepeng ja lah kot..

mama aryan said...

akak penah pegi tp dah lama la..best juga tgk kelip2 tu,tp takut juga,sbb naik bot mlm2 sunyi je,member lak siap takut2kan "jgn bising..sungai ada buaya.." hampeh jek

lelamaisara said...

tak pernah sampai lagi la...mcm best aje tu...

are_lin@yu said...

wahh teringin nya nak pergi jugak..

Yana Libra said...

cam menarik je~~~ :)

dyabunga said...

nk ikut..hihi..xpernah tgk kelip2

kay_are said...

owh.. tempat ni ke? pernah datang sini mase zaman blaja dulu.. memang cantik tengok tambah2 time malam2.. pnuh ngan kelip2 kat pokok =)

Masha Meisters said...

cantiknyer...kite xpernah g pun...kakak nyue bawak adik macha g sane eh...nak itot....hehe

~Cik Sweety~ said...

wahh..nnti ambk pic byk2 erk.. selamat hari raya nyuee..(^__^)

Septian Dwi said...

hay..,
i'm septian from indonesia

visit me n follow yaaa
http://cumapian.blogspot.com/

thans very much

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Pernah g kat sini tp xsempat nk tgk kelip2 sbb blk awai :D

QasehnyaRania said...

penah tgk dulu2 kt kg..skrg tak penah tgk lagi..huhu

QasehnyaRania said...

penah tgk dulu2 kt kg..skrg tak penah tgk lagi..huhu

Arina Shamsul said...

Subhanallah..saya pun teringin nak berpijak ke sana dear..insyaallah :)

ct kektus said...

tempat yg byk kunang2 ea ? mesti cantik kan tempat tu nanti. ;)

N.Aima K said...

cantik kan? kat kg kelip2 tu boleh silap masuk ke dlm bilik wuwuwuwu..

Solehah Shamsuddin said...

wah banyaknya kelip2.kat taiping tu pn da jeti kelip-kelip.lpe lak letaknya kat mane.haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mesti cantik kelip2 tu berkelip :)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...