Tuesday, June 18

Ceritaku, yang membosankan

Kini ku menyapa lagi, dtg menaip sepatah dua kata sebagai entri pembuka bicara dan mencuri masa sahabat blog utk menbaca seketika. Mudah kata bukan caraku, hanya menyusun kata menghibur duka lara.. ahak3x

Dengan muka yang sedikit BLUR.. BLUR.. aha! nak taip apa yea.. 
Kita pot pet pot pet psl .. Haa !!!

OK! First cakap.. Xsabar.. Xsabar nk tgk part Ehsan & Iffa nikah hari ini, dari minggu lepas ag tunggu..penott deng menunggu..fuhh #TEDUHAN KASIH

Drama ini Nyue xpernah termiss tgk #KISAH CINTA.. Korang tgk x? sempoi jer layan drama ini, tambah2x bila lakonan Sam dengan Fazura..sesuai u all..ehehe

Drama frevet juga ini, #EPILOG CINTA KHIRANA merupakan adaptasi Novel Mencari Jalan ke syurga karya Hasliza  Ismail yg dilakonkan oleh Tasha Shila dengan Nazim Othman. Setiap selasa-Khamis 10mlm, terpacak depan TV3   

Ada juga 2/3 episod termiss.. tapi apa nak risau “TONTON” kan ada…eheh drama #CINTA JANGAN PERGI tapi 2/3 menjak nie myakitkan hati plak tgk Lea suraya & Khalil.. whatever ! Nyue suka tgk Elina dengan jaydee..ahahha..ag sweet2x..   

50% tengok/50% xtengok.. drama #SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA.. Malas nak cite panjang lebar! tersepah sinopsis kat google..opss  

Biarpun rumah sewa Xpasang astro, tapi Nyue dah start tgk secara online drama #MISIKU KUZA suka plak dengan lagu #ROMAN nie.. Nyanyi ckit..  
Dapatkah kumilikimu Misiku Kuza 
Setia bersama denganmu selamanya 
Pegang tanganmu, hidup denganmu 
Nantikan aku  

alalal…lala..

***
Haa.. ini bukan pasal drama yea.. Ex-ofismate Nyue, si Benz tuu.. dia dh nak kawin.. Semalam dia ad dtg ofis bg kad jemputan.. Insyallah Xde aral melintang Nyue dan Yana pergi kenduri dia kat Ipoh.. Bos nak sponser penginapan.. apa tunggu lagi! hehe

Ceritaku, yang membosankan

12 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

cik baru follow satu drama..sebenar nye saya isteri dia..teduhan kasih dgn misiku kuza baru nak follow kat utube...tu pon sebab dah termiss episode pertama..jadi,tak baik tuk kesihatan kalau follow dari episod bape tah..kene tonton dari awal baru tahu cite sebenar..kan..kan..kannn

Si Matatajam said...

Tak sangkanya semua crita yg Nyue layan tu mmg akak pun layan sama tau..hi hi..

Si Matatajam said...

Akak tag Nyue
http://mymatatajam.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

timm_bill said...

Tgk ssid je dlm byk² drama..he³

Solehah Shamsuddin said...

Solehah pn layan jugak cte2 ni. tp yg xpnh trtinggal tgk, cte Teduhan Kasih. Cte ni best sgt2 kn. Solehah ske gak tgk cte Kisah Cinta dan Epilog Cinta Kirana. Cte yg len2 tu solehah jarang tgk.hehe :)

Cik Nur™ said...

Byknya drama nyue ikut..nur ikut satu je... teduhan kaseh..hehehe

Deqla Manjew said...

kak deq cuma layan teduhan kasih n sebnrnya sy isteri dia.. btw, x bosan pun cerita nyue nih... best jek baca.. =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

duk lyn teduhan kasih je,,hihi

el said...

drama Teduhan Kasih ngan Dia Isteri Saya tu je yg k.el tgk
Teduhan Kasih tu mula2 x tgk sbb heroin dia x best w/pu k.el ni peminat ady ngan nabila
tp bila part tgh2 tu npk kak long mak dia ngan ayu dah jd hantu kelakar sgt2 terus melekat depan tv..skun x sabar2 lak nak tgk haha

are_lin@yu said...

wahh byk cta k.yu tgk..ayu smpt tgk kajp2 ja..hihi..teduhan kasih bez jgk.hehe

Deq's Qienz said...

tu dia..byk cite nyue layan.akak xsempt ngengok lerr.kalo tgk pon TK dan sy istri dia ja..nyue pndy ayt nyue y pmbuka biaca tuh ek..akk suka baca.hehe

aReLaN said...

bukan main lagi layan drama. saya dah makin banyak tertinggal sebab asyik balik lambat je dari keje.hmmm

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...