Tuesday, June 25

Episod Akhir Drama Epilod Cinta Khirana & Masterchef Selebriti Malaysia 2

 Pastikan anda dalam keadaan sihat walafiat tika mbaca entry ke-2 hr ni !!! Aduhaii bikin suspen je kann.. sebenarnya kalau tak sihat llari laju-laju ke klinik or hospital dan dating sekerap mungkin dgn doktor yg encem or lawa or beli ubat kat farmasi yg berhampiran. Dalam keadaan yang berjerebu ni, mmg senang sgt2 nak dpt penyakit. So, pakailah Mask, ketika dimana, bila atau dengan siapa..ehehe

Ketika berblogwalking pun seelok-eloknya pakai la mask jugak !!! hehe Jangan marah yea..Opss

Wahh! kak ton dan abg ton semua sibuk taip menaip pasal Masterchef Selebriti Malaysia 2. Mana tidaknya, malam ini adalah penentu siapa pemenang antara Syura dan Celina. Hurmm.. Nyue sebenarnya bajet Cik Ta yg menang tp itulah sebaliknya. Btw, Syura dan Celina dua-dua ada potensi utk menang. Selamat panaskan dapur buat Syura dan Celina kita, Masak sodapp3x yea..

Episod akhir Masterchef Selebriti Malaysia 2, confirm2 Nyue xdpt tengok. sob3x..

So, Nyue akan tengok Episod Akhir Drama Epilod Cinta Khirana, pukul 10mlm ini. Drama ini bagi Nyue lebih best drp Drama Teduhan Kasih. Bagi peminat Drama Teduhan Kasih, jangan cepat melenting yea.. Tetiba plak suka tengok lakonan Nazim Othman dan Tahsa Shila, not bad..huhu Haa..Preview Episod Akhir Drama Epilod Cinta Khirana semalam seperti Hero dan Heroin Mati jerr.. ahaha.. Hope sebaliknyatetapi kalu mati pun, Xde masalah sebenarnya..Xakanlah nak Happy ending je kann.. Nantikan diTV3.. Jeng ! Jeng ! Jeng !

Berapa banyak "Sebenarnya daaa...."

Kalau ad tersilap taip, Maafkan nyue..mengejar masa sebenarnya coz FH, dah menunggu kat bawahh.hehehe... BYE

5 comments:

Cik Nur™ said...

err..nur tak tgk drama tu..tgk MC jee...hehehe....

syura menang...yeah..!

deq's qienz said...

2 2 dia ats xtgk..master chef tu malas nk tgk takut trigin masakan y diorg masak..jenuh nkp carik la..hehee

wan nurul hezrina abd halim said...

cinta kirana tak tgk tapi mastercef tgk..mmg berbaloi2 syura menang

Deqla Manjew said...

tgk jugak last episode epilog cinta khirana tu.. tp xde la best mana pun.. camne plak boleh polis x dpt kesan mayat si ika yg gile tu? haha.. tahniah buat syura juara master chef!!

Chic Na said...

suka sgt syura menang.. heheh..

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...