Friday, August 16

Raya daa abiss ! ...Keep in touch dgn Nyue :)

W/pun Raya daa abiss ! Nyue tetap nk share video nie.. sedey sgt3..
selamat menonton
Xthu kenapa lepas tgk video nie, sebak! mayb jln citenye..
Watak si Ayah itu Nyue nampak Mak Nyue pd karekternye, si abg itu Nyue dan si adiknya plak adalah adik lelaki nyue. 

Bagaimana kalu raya, kami dua beradik plak xdpt balik beraya..hoo sedihhnyee.. diharap nyue dan adik tidak sesekali tinggalkan mak seorg2 time raya. Amin.

---
.. masih dlm mood raya lagi kan? hehe... Selamat Hari Raya terutama kpd semua follower blog nyue dan group segar follower #gsf. Biarpun nyue dah malap kat blog skang nie.. hanya kenangan masih segar ant. Amin.

Nyue nk ucap beribu terima kasih la, w/pun blog nyue smakin malap, suram, gelap tp masih ad yg sudi mgunjungi/komen kat blog nyue nie. terharuu... Lepas nie, Xthu ble ag nk update blog rasanya.. hope kita masih boleh berkomunikasi dgn social media yang lain erk..

Keep in touch dgn Nyue :)
Twitter :- twitter.com/Nyueyien
Instagram :- @yue_mustapha

Terima kasih

19 comments:

Deqla Manjew said...

hai syg nyue.. rindu la.. huhuhu.. ok nnti kita msj2 eh.. tp slalu on9 fb je la.. instagram jarang.. twitter pulak xde...ngee.. iklan tu mmg bestt.. sedih kot!

Salma Tayo said...

salam perkenalan. :)

Che Rosliza Che Mat said...

mood raya masih ada ya nyue...rindu nyue...dah jarang update blog ya..

Rosmiza Ali said...

selamat hari raya Nyue! Maaf zahir batin! ^^,

Tihara said...

salam raya nyue, maaf zahir batin :)

Cik Nur™ said...

Nyue....Selamat Hari Raya.!!
jgn sedih2..dah jgn sesekali tak balik beraya dengan mak tauu..

kay_are said...

selamat hari raye maaf zahir dan batin gak ye. =)

Chic Na said...

memang sedih sangat..

selalu komen2 dgn nyue kat insta.. ;)

lelamaisara said...

selamat hari raya maaf zhir batin dik...emmm memang sedih kan video tu

kayyana said...

selamat hari raya nyue..

nnt add yana dlm twitter oke..

@yanakay85

Mrs Velentine said...

sedihnya...selamat hari raya nyue

Masha Meisters said...

selamat hari raya nyue....
pehhhh....lame loading baru nyue keluar....hhahaha
miss u!

dya bunga said...

slmt hri rye nyue!! hehe..lama xsinggah sini

Solehah Shamsuddin said...

selamat hari raya nyue.huahhh lama xmenyinggah. sori internet slow sgt. nk bw payah

Busyra Bt Takiyudin said...

first2 tu ingat spa yg follow busyra kat insta. tngok2 nyue. hehe. tq tau!

Cik Aini said...

Nyueeeeeeeeee
kita gendu kat awk lah....
aiyooo cepat la hupdateee :)

Si Matatajam said...

Mmg sedih sangat....sebak je dada ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

video ni buat air mata ngalir la....sedih sob sob sob

Cendol said...

entri kesayuan ni

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...