Monday, October 7

Filem KL Gangster 2 & Drama/Novel Love You Mr.Arrogant

Alhamdulilah, Selamat pagi semua...
Nyue skang tgh menghitung waktu nk balik kampung, wah! xsabar niee.. xpe la, raya xlama pon janji bleh balik jugak kan.. sedey noo.."Khamis, nyue da msk keje..huhu

Uolls da p tgk ke Filem KL Gangster 2...?
Ini bukti. Nyue support filem melayu berkualiti. 
Nyue xtgk pon yang disebotaj tu.. Xde feeling pon nk download dan tgk. Dr awal2 lagi dh plan dgn Yana dan partner masing2. Alhamdulilah. 

Sememang kalu tgk yg disebotaj itu mmg laa free kan tp untungnya si sebotaj itu xkuar peluh pun buat keje, hasil berlipat ganda. Yg satu pihak lagi, siang malam bertungkus lumus bekerja, hasilnya dirompak.. Tak kena ats batang hidung sendiri, kita xrasa kesan nya...

"Everything Happens for a Reason"

---

Cerita ke-2, Akhirnya Nyue berjaya abiskan bacaan "Novel Love You Mr.Arrogant" dlm beberapa jam je.. Fuhh, xde skip2 ok... #Puashati
Tekun kan? hahaha...

Selepas "Drama Cinta Jannah" Nyue da xnak tgk drama melayu. Sgt2 kecewa dgn drama itu. Tp alih2 sangkut jugak dgn "Drama  Love You Mr.Arrogant"
Hope ending drama ini sebijik dgn novel laa..hehehe...
Tgk je pelakon biasa2, tp not bad jugak.. selamat menonton

Pilihan ditangan anda..hehe

17 comments:

Deqla Manjew said...

yeahh.. setuju tu nyue. kakdeq pun x tgk yg donlod punye.. member2 sini dah tgk.. tp deqla n hubby mmg dah planning nk tgk kat panggung gak..baru best.. lg gempak kan.. love you mr arrogant tu memula x lyn, lama2 best lak kan.. hihi.. cuma boring sikit sbb jln citer lebih kurang sama dgn drama2 lain..huhuhuh...

el said...

love mr arrogant tu suka tgk watak diorg irham ngan zara..xnah lagi k.el suka watak mcm ni..w/pun masing2 x bape nak suka tp cute je
kl gangster tu katanya dah capai juta2 ek..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pn xtgk lg kl gangster 2 ni....tu la kan yg bangga dh tgk time bocor tu xder lsg kesedaran sivik

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus2..support!!

yui skg layan drama tu..

Masha Meisters said...

KL gangster best woooooo! Masha pun simpan je panas telinga semua dah tengok KL gangster awal2...tak kira nak gak tengok kat wanyang menandakan aku bukan PEROMPAK! haha...sadis sungguh g tengok sabtu lepas tak ramai pun dalam panggung....huhu
'everyting happens for a reason'..betul dak cik nyue....hehe ( copy balik ayat dye) hihi

Rosmiza Ali said...

Akak pun dah nekad lepas cinta jannah dah taknak tengok drama melayu cani.. Kecewa ngan ending.. & citer love u mr. arrogant ni memang tak tengok.. Mcm boring plak, jalan cerita lebih kurang sama jer semua drama.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

timm_bill said...

luf u mr arrogant mmg bez! xrugi tgk..dlm pencarian nk cri novel dia..

Farah Waheda Wahid said...

Nyue Love You Mr. Arrogant ni akak dah 2 x khatam baca...ekekeke...

kayyana said...

walaupun merompak berjaya mengeluarkan cerita ni tp kl gangster tetap mantapp.. haruslah support filem malaysia kan..

Cik Nur™ said...

best ke drama tu??
Nur tak tgk...
malas nak tgk dah..
hehehe

lelamaisara said...

akak layan gak cite ni..not bad jugak kan...harap2 ending cite ni tak mengecewakan ....

dya bunga said...

dya xtgk lgi kl gangster 2..hehe..harap2 cite drama tu ending sama cm dlm novel

Cik Aini said...

kan..
malas nk tgk takut ending dia mengecewakan..n cite Mr Arogant ni pun Ai tgk mcm2 tu je,xde lah follow setiap ari :)

BaNu Syah said...

x pernah tgk lagi drama tu..tapi mmg suka tgk azlee khairi tu berlakon tapi jln cerita drama ni nak sama dengan drama2 lain tu yg malas nk tgk. Ada masa nk try tgk ulangan kt tonton hihi

Solehah Shamsuddin said...

perghh sekali hadap novel tu trus habis.haha memang kaki novel btl. best ke nyue? :)

Cinta Misteri said...

hahaha CiM pown dah habis baca arrogant tue. tak sabar nak tengok setiap episod tv, tp CiM slalu gak miss drama sbb maghrib, kadang lom balik.

tak sabar nak tengok norish tu sakit. tak sabar gak nak tengok waktu si arrogant tu kena nikah kali ke2, mesti lawak time tu..

erkkk...terbocor rahsia plak.

rabiatul adawiyah said...

love u mr arrogant....memang terbaikkkkk...thumb up

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...