Monday, May 19

kebabom!! Jeragat + Jerawat

Tarik nafas.. Hurmm.. OK!  straight to the point... Uolls dah baca Jeragat - Part 2 kan?? Review nyue pada awalnya baik tetapi itu hanya keindahan yang sementara... 

Selepas sebulan lebih berlalu... effectnya sgt kebabom !!!
Ini bukan drama lagi !!! Rasa nak nangis tgk cermin.. uwarghhhhh..

Bukan lagi masalah jeragat, sekarang nie jerawat kembali bermastautin kt muka nyue sob..sob.. Part yg nyue bulat2 merah itu semua jerawat2 baruu.. sob..sob.. satu muka berjerawat.. Satu hal plak nk merawat jerawat itu.. Dugaan.. Cobaaan.. dugaan...

Dah rasa ketakutan nak tgk muka sendiri kat cermin.. lagi2 time cuci muka rasa luar biasa je gunung2 niee.. Haippp semakin teruk gamaknyaa... bukan kat muka je, kat leher pon dah berjerawat.. mengamuk kot jerawat niee ngn nyue.. hehe

Nak cantik bukan main susah, tetapi nak buruk sekelip mata jee..ahahaha.. (bleh lagi ketawa) ketawa kecewa niee.. 

Kulit muka nyue sememangnya tidak sesuai dgn Bio essence (bagi Combination Skin) Part jeragat nyue rasa ianya membantu dan ada perubahan. Nyue TIDAK BOLEH nak teruskan guna bio essence TAKUT abis kulit muka nyue ditumbuhi gunung ganang yang luar biasa

Moral of the story, jangan berputus asa.. cuba lagi dengan produk lain (klise sgt! realitinya nyue pon xthu nak atasi masalah ini bagaimana... Hurmm..)

6 comments:

Nys Anis said...

anis penah pakai tanaka . xsesuai dgn muka anis kot . berjerawat byk gak .

nuyui a.k.a miss YUI said...

try safi rania?

Nys Anis said...

anis pakai ameyra beauty flawless set ..

kila said...

gunala mira q

Anonymous said...

sALAM

Nyue try pakai Oxygen cell by ninaskincare..byak testimoni ckp ok n berkesan, tgk IG ninaempire..k
hopefully dpt membantu.

Mila

Cik Anis said...

untuk produk Nuevon tu, insyaallah bagus untuk semua. Tapi, kalau Nyue nak try boleh contact nombor yang tertera and sebelum tukar produk lain, Nyue ken stop dalam 4-5 hari dari guna sebarang apa2 produk. Mengelakkan kulit terkejut sebab tukar produk. Dan paling utama minum air masak byk2 dan paling kurang pakai masker 2mggu sekali. ^_^

http://anisfadliyana.blogspot.com/2014/05/advertisement-masalah-kulit-produk.html

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...