Saturday, May 19

Kasar Sungguh Bicara Kamu !


Hari ini, Nyue nk share perihal semalam,
dimana ant. perhubungan manusia & manusia

Kasar Sungguh Bicara Kamu !

Lps keje, kebetulan ada Pasar Malam area Jelatek.
So, Nyue pegi la cr makanan or apa2 yg patut..
Biasa la, Pasar malam..Suasana macam mne kn?
dgn peniaganya, pembeli xpyh nk cite..

Tiba-tiba...

.Ne..Nong..Ne..Nong..Ne..Nong!!!
Maaf, failed eja bunyi Ambulans

Seorg peniaga nie, bleh ckp cmnie,..
" Manusia mne plak yg mati tu ?"

Xthu la dlm apa nada sekali pon..
Tapi bg Nyue, itu sgt KASAR.

11 comments:

anna said...

ee.. tak patut btol peniaga uh ckp cm uh.. ish3

Nyue said...

cm biadap taw..hurm

ieyra said...

biadap sgt lw gitu ...

jemarisuri said...

aduhai...mcm2 peel manusia ni kan...

Cik Nur said...

bygkan dalam ambulans tu family dia..? mesti dia myesal gilakan..!

cik nur kalau dgr ambulans outomatik akan terus doa kesejahteraan org yg ada dlm tu, xkiralah apa warna kulitnya, ciknur still mohon yg tbaik.

tapi org tu, boleh ckp mcm tu..! mmg kurang ajarlah..!

Masz Sidek said...

kalau sy dengar bunyi ambulan ke... bomba ke... cepat2 cari dr mana datangnya bunyi tu... sbb kalau ambulan atau bomba tu sama jalan yg sy lalui, kita boleh ambil langkah dgn segera utk bagi laluan...

p/s : tak patut betul peniaga tu cakap macam tu...

محمد شهريل القنيطري said...

ya ALLAH x sepatutnya dia berckp mcm tu..spatutnya mengucapkn kalimah..inalillahiwainnailaihirajiuun...

si kiut lavender said...

amboih.,.,"molek" sgguh bicaranya...grrr

LiNda said...

kasarnye mulut dia, kalo linda ade kat situ memang dah kene sound da. Dia ingt org2 suke2 kot nak naik ambulance or mati ke

LiNda said...

kasarnye mulut dia, kalo linda ade kat situ memang dah kene sound da. Dia ingt org2 suke2 kot nak naik ambulance or mati ke

LiNda said...

kasarnye mulut dia, kalo linda ade kat situ memang dah kene sound da. Dia ingt org2 suke2 kot nak naik ambulance or mati ke

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...