Thursday, March 7

Kesetiaan

Arghh !! niatnya nk up e3 tp ee..lemah plak part nak kembangkan idea ini. Kononnya, idea adalah kan? ahahah..bajet hot..ala..ala penulis gitu..hurm.. 

Abaikan psl idea. Sebenarnya Nyue nak berkongsi kegembiraan ini, Uolls meh nak bagitahu "meeting postponed" ! tergolek-golek happy.. tp sebut psl ESOK, ishh risau plak..Hurm.. Ahh ! lupa psl ESOK, nak cite psl HARI INI..

2/3 hari lps...tgh mengodek-godek google..Nyue jumpa ayat nie..Confirm Uolls dah tahu kan? ee..benci nye..tapi Uolls baca juga yg Nyue taip nie..haha (*paksa gitu)

"Kesetiaan WANITA diuji saat LELAKI TIDAK PUNYA APA-APA"
"Kesetiaan LELAKI diuji saat DIA MEMILIKI SEGALANYA"

Lepas bc, Nyue terkebil-kebil kejap..ohh..hurmm..ooo..

Betul ke?


21 comments:

kinara kinatara said...

stuju sesangat kak:)

kinara kinatara said...

stuju sesangat kak:)

Deqla manjew said...

kdeq sgt2 la bersetuju.. penah dgr quote nih...hurmm... moga kita menjadi insan yg setia ye.. biar la apapun keadaan yg bakal kita tempuh.. in shaa Allah.. moga pasangan kita juga akan setia.. tp kalo lelaki yg serba kekurangan pun sanggup nk cureng..entah la.. xtau nk kata apa la..haha..

Yumida Huda said...

1st time baca nyue...ermmm...lom dapat nak pikir nih..mendlm maksudnye...

Cik Aini said...

betul lah Nyue..bila2 di pikir2 blk..ms lelaki sng lah dorang nk jd mcm2 pun.ms tu lah nk kawin lg satu pun..opsss issue panas xleh komrn lebih2..ngeeee
apapun moga kita sentiasa setia bersana saat susah atopun senang kerana ms tu lah kesetiaan kita di uji.chewaahhhh.hahahha

Chic Na said...

belum pernah baca la nyue. nasib baik nyue share. hikhik..

betul la tu. setuju sangat ngan kata2 tu. harap2 FH kita tak tergolong la ye. ;)

Cik Nur™ said...

sedikit sebak bila berbicara bab KESETIAAN...!

Arina Shamsul said...

mama pun nak tanya gak ni dear..hurm..betul ke? hahaha

lelamaisara said...

erm...betul ke ek...mungkin ade jugak betul nye...pk pk kan..huhuu

el said...

belum pernah..tp betullah hehe

wan nurul hezrina abd halim said...

setakat nie belum pernah tapi selalu tgk ermm ada betulnya

Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

Rohani Hashim said...

umm betul stuju dgn ayat tu.

Tihara said...

menarik quotes tu Nyue..berbahagialah kepada mereka yg tetap setia walau susah dan senang tetap bersama hingga ke syurga..insha Alah :)

BaNu Syah said...

setuju betul lah tu kot hehe

Mrs Velentine said...

sangat setuju

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

setuju dgn ayat tuh

Yana Libra said...

ada betulnye jugak tu nyue..

N.Aima K said...

betul ni dear..dah pernah nampak contohnya huhuhu

kay_are said...

hmm.. bagi aku sume tu depend gak kat diri masing2 ..

9n0L4 said...

mmg ade betui nye nyue. jadi pade akak sdiri. ;)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...