Friday, March 1

ROCK oO !

Selamat Pagi Uolls, Hope semua dalam keadaan baik & sihat walafiat sentiasa. Sorry la, Nyue ala3 Chipsmore bak up e3 kan?? tp ada kesempatan Nyue masih blogwalking, jejak pasti Nyue tinggalkan..haha

Kecoh sini sana, Org duk bercerita pasai Filem Rock oO !..Uolls da tgk blom?? Nyue & FH dlm perancangan nak serbu pawagan..hehe

Tgk poster tu ! Hati kena kental beb..

Haa..sebelum tgk Filem ini Uolls kena la tgk dlu Filem Rock. Katanya kesinambungan dr filem tersebut. Kata Nyue, Filem Rock dah tgk..igt lupa ..Alamak !

#SINOPSIS FILEM ROCK OO
Amy Mat Piah (Que Haidar) yang memegang kepada prinsip ‘pantang anak petani moden mengaku kalah’ berhajat untuk menyatukan kembali kumpulan yang pernah menjadi kegilaan ramai, Rimba Bara dan dia berjaya memujuk Jijo (Khir Rahman), Slash Haji Tapah (Pekin Ibrahim) dan Mi Black (Azmi Black). Pelbagai rintangan yang harus dihadapi mereka apabila mereka mengambil langkah besar untuk ke kotaraya Kuala Lumpur demi memartabatkan kembali kumpulan Rimba Bara. 

Jom layan thriller...

Laju2 upkan e3 sebelum p meeting..hehe.. " Masa itu Wang" haha.. betul ke??

23 comments:

Deqla manjew said...

rock 1st tu kdeq x tgk pun..tp hubby ada ajak tgk yg nih.. agak2 bole paham dok jln citernya tu? huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama tak tgk wayang..huhu

Farah Waheda Wahid said...

yang first tu pun kakak tak tengok Nyue...yang kedua ni pun cam x minat jer...he he he...

miss you Nyue...

AQ Eyfa said...

wah best tu..nanti gtaw sis best tak cite nih..sis x berkesempatan nak tgok la

are_lin@yu said...

anip pn kta nk gk aritu tak tau jd ke x.hehe..k.yue adiah k.yue dah sampai..tq tausuka sgt ;)

Mrs Velentine said...

cerita ni mcm best tp tak tau bila dapat tengok

lelamaisara said...

best ke nyue..yg no 1 dulu tu best jugak la kan...

Solehah Shamsuddin said...

erkk ni mmg btl2 rock

Alia Laila said...

Duk tengok iklan dekat tv pun macam best dah. Kannn ? :D

Chic Na said...

tunggu keluar astro 1st la baru tgk. hihi..

Cik Nur™ said...

lokasi filem ni dekat taiping tau.. :)

el said...

aah mesti tgk rock 1..baru layan rock oo..tp mmg rock sgt..tang rmbut diorg tu xleh bla adoyai

Deqla manjew said...

eh lupa nk bgtau nyue.. hadiah dah sampaiiiiii.... hihihi... mekaceh tau... =)

N.Aima K said...

nak tengok juga mcm ni..

izan mama mia said...

rock beb...wa nak tgk xblh beb..anak kaco....huhuhu

kay_are said...

nape nape watak watak tu kelakar sangat?

Cik Aini said...

Nyue..
nti kalo dh tgk pastu menarik citer dia..kasi tau hokayy :)

Karukord jagau said...

mesti best nih...saya mesti tonton ^__^

are_lin@yu said...

k.yu ayu dah tgk cta ni..hihi..blh thn kn

Aine Ainun said...

Igtkan Nyue dah p tgk..
t kalo datgk update ye..=))

AA tgk online je la...lame da x dating kat wayang..=)

9n0L4 said...

tak pernah tgk cite rock. huhu. best ke ehhh. :)

wan nurul hezrina abd halim said...

mcm tak bape nak best jer..best ek??mcm genere dia tak bape nak minat sbb gue bukan rock

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xtgk lgi..mmg nk tgk tp ntah bila hikss

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...