Wednesday, March 6

Wordless Wednesday #34

Wordless Wednesday #34
Teramat lah !! Poyo rasanye...hehe

Sekadar #GIMIK SEMATA-MATA

26 comments:

AQ Eyfa said...

hohoho..leh sharing dgn sis nih..ahaks

nuyui a.k.a miss YUI said...

uish..cam best buku tu..

Nyue said...

hahaha...sis efya, nyue xbeli pun buku tuu..tu propaganda je lebih...heheh...

@yui, mayb la yui..nyue pun xde belek pun apa isi dlm nye..hehehehe

Cik Nur™ said...

wahhh..ade eh buku mcm tu...
hihihi...

Deqla manjew said...

beli la nyue.. nnti kdeq pinjam..hihihi...

Sue-Rya Qistina said...

kongsilah dgn kami apa isi kandungan buku tu. dah lama x ke kedai buku

Mrs Velentine said...

kat library ada buku ni tp yg keluaran lama

Nyue said...

tu nyue ckp GIMIK semata-mata..juz pegang bergambar...sebenarnya tgh tension cr novel yg nak xjumpe..hahahaa....

9n0L4 said...

wahwahwah. siap buku blog tu. nnt jgn lupe share. :)

Yumida Huda said...

beli la buku tu nyue..sharing kat kte org..hikhik

Yumida Huda said...

pewit...adik manis
beli la buku tu nyue..nanti share kat kte org..hikhik

LYAfrina said...

owh..rupanya ada gak buku tujukan utk blogger2 jana pdapatan ye..

Chic Na said...

ni mcm ada cita2 nak jadi fulltime blogger je. hehe..

Cik Aini said...

Nyur nk cari novel apa ?

tp cuba beli Nyue buku tu pastu kongsi2 ler bersama.ngeee

Karukord jagau said...

nak pinjam....nak pinjam.... (^__^)

Nastyna said...

Hye.. salam kenal, datang dari blog Cik Nur. ;)

lelamaisara said...

wah boleh dapat juta2 tak nyue..nak bace gak buku tu..heheheh

are_lin@yu said...

hehe mmg kna ngn blog tu..sapa bjak mmg buat duit kan..hihi

Aine Ainun said...

nyue ke tu??
comey..=)

Arina Shamsul said...

wah..mama nak juga buku tu..huhuhu

el said...

nyue ke tu hahahah comel!!

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh ada gak buku2..nnt share tau nyue tak sabar nak dpt info baru=)

BaNu Syah said...

hehe mcm best je buku tu haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm best jer buku tu hihihi

Yana Libra said...

ooo..ada eh buku macam tu~

kay_are said...

ape salah nye kalau betul pun.. bukan bende salah kan?

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...