Friday, September 27

Gambar Baby Myvi kena calar !!!

Selamat Pagi Hari Jumaat Semua Blogger...

Berbalik isu semalam, 

Ok Fine. Alhamdulilah, sakit hati itu dh beransur hilang. Muhasabah diri sebaiknya. "Skop production lagi teruk kena rompak, 4.5 juta tuu" tetiba Nyue nie kenapa haa... 

Tak best juga, cakap baby kne calar tapi Xde pon gambar2 sebagai buktikan :
Ini pandangan pada pintu belakang.. boleh dia toreh menoreh dua line ag tuu.. sakit plak hati kita !!! 
Ini plak dr pintu depan ke finder...
Bukan agak2 nampak dh, tetapi tersangat2 nampak torehan itu..
Kalu nk menoreh sekali pon pegi la cari pokok getah or apa2 pokok.. Xpon toreh je line kat badan sendiri. 
Ok. Sabar Nyue..

Haa... yg peliknya... Kenapa dlm banyak2 si pendajal ni pilih MYVI.. Heran plak! hampir yg kena toreh ni kete myvi ulloss.. semalam pon time nyue otw g parking, tgk2 myvi kuning pon kne toreh juga, satu line je.. Xthu la yg dia tu kena bila?? 

bahaya la dgn pendajal @ si psiko niee...

Suka la si psiko ni mengisi masa lapang dgn toreh kete org sbb kat parking tu xde cctv, pak guard plak meronda sejam sekali...

Surat report Nyue lupa nak snap gambar... 
FH yg report, dia kata senang kalau jumpe si psiko tu tibai dlu cukup2..

Sekian dlu info terkini drp si tuan calar -Smile -

14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga tgn yg buat tu mndpt blsn nnti.

Salma Tayo said...

siapala yang hati busuk sangat tu..

lelamaisara said...

alahai...tergores sekali hati dan perasaan tgoknye tu...sabar je la kan...mesti ade balasan orang yg mendajal nyue tu....

Deqla Manjew said...

owhh.. kalo gitu.. nak x nk kena polish je nyue.. sabar byk2 eh.. nanti dah polish, bawak kakdeq jenjalan tau..hahahhaha..

Cik Nur™ said...

minta pasangkan cc tv la..
baru dapat tahu siapa punya kerja...

cik azLyzah⊙.☉ said...

alahaii...teruk jugak torehan tu...ingatkan kecik jae..

Cik Aini said...

dia anti dgn myb kot Nyue..huhuhu apelah yg dia dapat kan?puas ati gamaknya.kalo lah Nyue dapat kan..pukul2 kuat2 skit bg pihak Ai skali..suka2 ati dia je buat mcm tu,eh sakit plak ati kita ni tau...

Azhafizah Md Nor said...

memang tercalar hati kalau kete tercalar kan..sape lah punye keje tu.sabar je la

Cinta Misteri said...

alhamdulillah....ditimpa musibah, tp ttp redha. tkpe laaa Nyue. gi carwash, minta polish jer, nnti ok skit. tp kalau calarannya sgt dlm, tak dpt den nk nolong.

Masha Meisters said...

sabau je la si baby yang kena calar...
memg nak kena tibai je tu...
baby masha pun pernah gak...lagi la depan mata sendiri...kalau pakai tumit 6 inci kompom aku baling sampai lekat kat kepala dye...hish!

Mrs Velentine said...

teruk...mesti dia tengah gatai tangan..hish2..semoga tangannya kena balasan

Yana Libra said...

peliknya..psiko betul org yg wat calar ni..kalau nyue cat balik, org tu wat lagi camne?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

teruk juga nmpak calar tu

AQ Eyfa said...

alahai cian nyer Nyue..sakit ati akk dgar nih..sabar yer dik.ada hikmahnye

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...