Monday, January 7

Ini cerita Kami - 1st Gathering GSF Terbaik

Bila dah sampai kat Kak Long Chalet, Kami pun terjah masuk bilik… next e3, akan diceritakan suasana chalet dan Bilik yea..  

Rehatkan penat skjp, mandi & solat…aktvt bermula.. 
1001 ragam ant. kami memeriahkan lagi suasana kat Kak Long Chalet yg sunyi sepi. Gelak tawa sentiasa bergema… 

Klik ! Klik ! Klik ! Candid time Games..
Candid ! games tergendala sekejap… Khalish jatuh..
Kak M, tgh tenangkan Khalish  
Kump. A juz menangi satu games je…bab kata Mama Arina sbb first game menang, terus dh riak !..heheh so Pemenang keselurahan games dapat kat kump. B 
–Tahniah-                              

Candid putera & puteri
Khalish, Putera Kak M
Nur Afeya Alesya, Puteri Mama Arina
Nur Fathiyah Alesya, Puteri Mama Lela
Apabila maghrib, kami bersurai dan masing-masing balik ke bilik. Mandi dan solat. Kemudian, kami bergerak ke tempat BBQ.. 
Tukang BBQ, Suami Mama Lela & Mama Arina
Tibalah time utk berjamu selera, w/pun time ni masih terasa kenyang.. selepas makan, haa…karok..karok… akk Deq, retis pertama yg menyumbangkan suara..wow..merdu… kemudian, mama lela, nur, ai dan ayu.. nyue backup retis je…hehehe…  

Surprise !!!! Happy besday to suami mama arina..  

Kemudian kami bergerak ke bilik, Kak M, Ai dan Nur… Sepatutnya, sesi pertukaran hadiah dan hamper dilakukan esoknya tp kami mengambil kata sepakat utk terus lakukan pada mlm itu juga..  

---> Gambar part karok & pertukaran hadiah bleh rujuk Link kat bawah yea :
  1. http://miszpinkies.blogspot.com/2013/01/moment-indah-gsf-1st-ghatering-at-melaka.html
  2. http://norumara.blogspot.com/2013/01/gsf-gathering-melaka-pulang-bawa-hadiah_4.html
  3. http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/12/1st-gathering-group-segar-follower.html
  4. http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2013/01/bila-mimpi-jadi-nyata.html
  5. http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2013/01/sayang-gsf-1.html
  6. http://mymatatajam.blogspot.com/2013/01/gsf-1st-gathering-melaka.html
  7. http://cahayacita2.blogspot.com/2012/12/terima-kaseh-semua.html


25 comments:

Cik Nur said...

Rindu..serindu-rindunyaaa..!

suke tgk candid ai terbeliak tu..seolah2 ai sedang bercerita hantu kat kita semua..
hahahahahaha.. :)

Ayuni said...

bestnye

Deqla manjew said...

hahaha.. awat la kd tercongok kat tepi tu.. haihh. nyue ni smua gmbr nk amek.. lawaknya gmbr ai tgh terbeliak tu.. ape la yg ai tgh eksaited sgt tu?? hikhik..gmbr putera puteri tu yg terbaik..comel momel sggh la depa tu.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

jelesnya tgk..huhu

el said...

meriah dan beatnye

Farah Waheda Wahid said...

akak ada baca entry dan tengok gambar kat deqla manjew nyer blog... he he he... now layanz kat blog nyue pulak... wah seronoknyer... ^_^

are_lin@yu said...

hihi rindu k.yue!!!wlaupn dh smggu tp sgar diingatan lg...jom ulang blk.hihi

Si Matatajam said...

Ada candid2 plak yek..Rindunya..rasa macam nak ulang semua Saat Indah tu

AQ Eyfa said...

best nyer dpt jumpe geng2 blogger

Chic Na said...

waa ni gambar tak pernah tgk lg semua ni. nape la ai asyik candid je dlm gambar. hikhik..

Mrs Velentine said...

ayunya ayu tiup belon

kinara kinatara said...

seronoknya......

:)

kinara kinatara said...

seronoknya......

:)

Cik Aini said...

kahkahkah
xtau nk cakap apa Nyue yg pastinya smp skrg ai tgh pikir apa lah yg ai tgh cita tu smp smangat mcm tu kan..smp tnganga mcm tu lak.hahahaha xpe2 mentang la dia je tukang tangkap gambo kan..abis di candidnya.kehkehkeh nti mlm ai nk rosakkan pic lagi lah.hahahha

rindu sgt saat bersama korang tau..andai dpt di undurkan masa....

wan nurul hezrina abd halim said...

besh2 paling akk takutkan tiup baloon..memang takkan masuk nyer..hehe

fieda said...

meriah giler..

BaNu Syah said...

bestnyerrrr jeles we all yg x gi hehe

nanieybarnieylurviey said...

Bestnye. Ada gmbr2 yg nani rsa nani xtgk kt entri nur ayu kak M :)

P/s: lmbt singgah sni :(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sgt best xtau nk kata apa lagi hehe

kay_are said...

meriah kemain tapi nape sumenye pompuan? takde blogger laki yang join?

kay_are said...

meriah kemain tapi nape sumenye pompuan? takde blogger laki yang join?

Dayana Bahar said...

indahnya kemesraan... semoga berkekalan..

Che Rosliza Che Mat said...

Seronoknya...

9n0L4 said...

huuuuuuuuuuu. bestnye korang. kalau sume ade mesti lagi gamat. :)

Yana Libra said...

kelakar bila teringat dialog2 gambar tu..hehe~ :p

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...