Thursday, January 3

Seksanya Xde AIR...

-------------
Pengumuman Penting kpd
Harap Maaf yea ! Kelewatan gambar dr Kamera Nyue...Xdpt nk transfer ag !
Maafkan sy..peace 
------------


“Permulaan Tahun Baru dengan pengalaman baru yang haru biru, kacau bilau dan cacamarba”   

...nak tahu kenapa???

Kerna...

"Pagi semalam, rumah Nyue Xde air..woooo

dlm terpaksa yg luar biasa... 
Nyue bw beg galas ala nak g gathering kat Melaka..
semuanya gara-gara nak p mandi kat Ofis !


...Balik petang semalam, tawakal je la..
sampai rumah bergegas check air kat singki & bilik air..
Hampa ! Air masih Xde... 

Terus rojer kawan...mmg dh plan, kalu Xde air juga,
akan p duk rumah dia..hehe

Alhamdulilah, tepat pkl7.30pm
...Air dh mula ada...

"Kini Nyue mandi manda sepuas hati....."

32 comments:

Mrs Velentine said...

mmg seksa takde air

are_lin@yu said...

hihi nasib pg ni blh mandi dh kan...rindu kamu!!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

takde elek ok lg tp takde air..woohhhooo.

lelamaisara said...

tak ape la nyue..bile senag karang bagi la pic kat kamera nyue tu yek...

psss..pg tadi mandi tak?? masam je datang sini..hahahhahhahahah

Deqla manjew said...

owhh.. area selyg x kena..nape x mai umah kd tumpang mandi?? hihihi..mmg tersgt la x best mandi kat opis..nk gerak kuar tu dgn x mandinya..hihi..mmg sgt x selesa...

Farah Waheda Wahid said...

biar x der letrik kan nyue...jangan x der air... hu hu hu...

Cinta Misteri said...

n3 ni type sebelum ke selepas mndi?

eksa kan bila tkde air dan letrik. rasa mcm dyk kt zaman neolitik jer

Chic Na said...

seksa kot takde air. patutla harini wangi semacam jek. hihi.. takde notis ke? kalau tak boleh simpan air banyak2.

wan nurul hezrina said...

memang susahnyer kalau takdok air..

nik ros said...

mmg seksa la tak ada air ni. penah rasa..huhu

el said...

mmg ssh xde air..lg2 lau tgh2 kecemasan haha

Cik Nur said...

Sekarang tempat nur tak de eletrik pula..ni tgh bw melalui phone je..bateri pun dah kingkong..huhuhu...

Apepun..legalah nyue da ade air..hhehehehe...

izan mama mia said...

betol nyue..selangor pun sll xder air..geram..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

memg seksA sgt2 klau xdek air kn,,mcm xde life pon ade,hihihi

shuhadaothman said...

shu seminggu awal merasa xda air kt umah ni. memang seksa sgt. nak membuang pon terpaksa tahan dari mlm smpai ke pagi. last2 bwk baju p mndi kt masjid esoknya. hehe

Cik Aini said...

hahahaha bapa jam dok dlm bilik air menikmati kepuasan air.hehehe
nasib dah ada kan kalo x jwbnya kawan ngan tettttttt.hahahaha
mmg seksa la kan xdak air ni.biaq xdak letrik xpa lagi kan.bak kata khalish aduihhhhhhh.hahahhaa

Si Matatajam said...

Xdak eletrik kira ok lagi.klau xdak ayaq mau dok sawan sesorang tu..ha ha.. Teringat plak time akak study kat ukm dulu..asyik xda ayaq ja..memang tension sgt

Si Matatajam said...

Beoi tu Ai..aduiiiii

Si Matatajam said...

Typo : Betoi

dya bunga said...

kalau xde elektrik ok lagi tpi kalau xde air mmg seksa.

kay_are said...

pernah jadi macam ni mase dekat matrik dulu.. memang menguji kesabaran.. last2 ikut kawan balik umah sebab nak mandi.. kelas mase tu memang letak tepi.. yang penting mandi bagi wangi =P

Solehah Shamsuddin said...

Alhamdulillah dh da air.syukur :)

N.Aima K said...

aduh aduh boleh hilang keayuan bila takde air neh..terus jadi ganasss

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak xder letrik xper g xder air mmg seksa wooooo

UmmiSyarni said...

Patut ada bau.huhu...

Ayuni said...

minggu lepas kat cheras xde air, menyampah betul, emosi pun bleh terganggu...

kinara kinatara said...

air law takde maunya naik gilaaaa...:)

betul tak kak:)

Yana Libra said...

Alhamdulillah air dah ade..hehe~

Si Matatajam said...

Singgah jenguk lagi...

Dayana Bahar said...

xde elektrik lagi bagus dari tiada air...

Che Rosliza Che Mat said...

akak pernah alami tiada air memang seksa...

9n0L4 said...

mmg sekseeeeee sgt kalau takde air. kalau takde letrik, boleh tahan lagi kot. :)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...