Friday, April 5

Sorry for being late but happy belated birthday to you..you..you & me !

Good morning semua! Hv a wonderful day!! 

Terasa masa seperti berlari-lari meninggalkan kita. Pejam celik ! Alamak hari ini dah 5 April 2013. Seperti apa yang dikatakan "Masa itu Emas" manakala menurut pepatah Arab ada berkata, 'Masa itu ibarat mata pedang. Jika kita tidak memotongnya ia akan memotong kita'. Renung-renungkan...

... yang telah menyambut hari ulangtahun kelahirannya, Nyue ucapkan 

to sahabat GSFCendol, Dya, Kina, Mama  Mia, Mama Lela & Me too

"Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki yang melimpah ruah, dikurniakan kebahagiaan serta kesejahteraan di dunia dan akhirat. Semoga persabahatan kita akan berpanjangan" Insyaallah.  

17 comments:

Mrs Velentine said...

Happy birthday kamu semua..

Kesuma Angsana said...

happy birthday buat semua including to you yer hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

HB TO ALL OF U DEAREST..Semoga diberkati Allah

Deqla Manjew said...

hepi besday sayang2ku.... ^_^

Chic Na said...

birthday nyue harini ye? knp cikna xtau ni.

happy birthday. all the best in whatever u're doing. ;)

izan mama mia said...

tq nyue,...happy besday tuk nyue jga

yana yani said...

happy besday..

Cik Nur™ said...

HBB buat semua....

Cik Aini said...

hepi belated besday buat suma..besday Nyue x update dlm list kan sbb tu semua terlepas entry besday Nyue.huhu

Nyue said...

Xpe aii..Xde entry pun..huhu..

Solehah Shamsuddin said...

happy birthday untuk mereka semua :)

are_lin@yu said...

slmt hari lahir utk semua ;-)

N.Aima K said...

amin :)

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

lelamaisara said...

terima kasih atas doa tu dik..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hepi belated bfday utk tuan blog =)

Cinta Misteri said...

eahhhh CiM dh qish blom eakkk?

btw, hepi belated viethday Nyue.

mana mwnghilang nieeeeee?

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...