Monday, February 20

Besday Si Dia

Assalamualaikum & Selamat Pagi Semua...

Alhamdulilah, Trip smlm...semuanya dlm keadaan baik..
Xsabar nak story dengan korang semua,
perihal Trip tuh!...
tp bkn hr nie..he3x...

Hari nie, Nyue nak mintk Pandangan
& Cadangan korang semua..
Btw, 12am mlm nie...

 
 So, Xthu nak sambut  kat mne?
& Nyue bajet nak sambut scr kecil2an jer..huhu
Erm...hadiah xprepare pon ag..
Kecian 
"My Future Husband is Pirate"
 
*Otak ligat cr idea nie......mne? apa?...??

28 comments:

eeiyss said...

hmmm... nak kasi adiah ape ye? kalau is, is suka baca buku . jadiks kat incik hubbypun asek belikan buku je... hheehe

Afiqah Nabilah said...

bawak die gi makan kat KFC/SCR/MCD/

tu pun kalau ada bajet...kalau tak cukup bawak die gi makan ais krim. :)

hadiah plak,hm...apa ya?haha

Yana Libra said...

aik? nape my future husband is pirate?

Nyue said...

Thank @eeiyss...he3...utk is bleh la buku coz suka mbc..si dia nyue..erm..xrs x kot..he3


tq @afiqah....terlalu sgt dh mkn 2..igt nk wat lain ckit..tp sweet..haahha..2 pon nyue tgh pikir..erm

Nyue said...

@yana...gara2 cite biniku gangster la..si dia apa2 pngil nyue..my future husband is gangster..so sesuai la pirate & gangster..ahahah

Yana Libra said...

oooo..camtu eh..hehe~~ :p

Shafila Ismail said...

mcm akak, en hubby suka LIVERPOOL.. so apa aja barangan liverpool yg akak jupa akak akan beli, tp make sure benda tu xda lg. n adiahkan dia suprise party kt liverpool club n poskan kek liverpool ke opis dia. hehehhe

Nyue said...

wahhh...akak @shafila..mmg sweet ar kakak nie...

atIEsAyAnGkAmU said...

wahhh....sweet la dia...

biar simple tapi bermakna....
hehehe....

el said...

aah g sambut kt SR pun ok gak

misz_eyza said...

tlg wish besday kat nyue punyer 'future husband is pirate' ekkk hihi...

msredcheesecake said...

apa nak bagi kat pirates ni yea? heee... apa yang dia suka ....

:: Cik Nur :: said...

Bagi Jam tangan.. :)

ok tak..? Hehehe

::ct luna:: said...

wah...best nye....hepi befday to ur future husband :)
hum..pasal hadiah tu bagi kite, hadiah kan si dia baju mcm kemeja or t-shirt....nanti kalau dia pakai tak ke kite rasa dia sayang kita n myb kita rasa bgga gak la...hee:D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy b'day to ur future husband..^^ Bagi perfume.. ;)

Nyue said...

Thanks semua...huhu,,,nyue hargai sgt2...dh jumpe pak idea...hope semuanyer berjalan dgn baik jer

=))

Ct Aja said...

yea yea nak ikot...lalalalalaaaa

Nyue said...

yea2..yea..kak @aja dh balik...boleh2...

I-One said...

Foll sukses 266#....follbeck yaa....!!!

NURULHANIF said...

wah nak bg hadiah ape tu.. happy besday yea..

ms hidden said...

done follow u back dear..:)

LINDAHERY said...

hapy birthday to SI DIA :)

M@W@R Q@SeH said...

hadiahkan doa utk incik abang tu ye...epy besday to ur future husband...:)

Hans said...

hadiahkan dia sejadah dengan Al-Quran
mesti dia terharu :-)
belanja makan seafood ke
:-)

whitecappuccino said...

tak kisah celebrate kat mana pun..yg penting tentu dia suka!!

Mishter Izwän said...

bg pulut kuning jerk. smbut di surau. insyaallah pnjang umur

Nisa Greennnpanda said...

kalo xnk kasi hadiah, leh je kuar mkn.. then gi bli kek.. simple but nice... ^_^

Ayumi Comot said...

beli kek yang kecik2 je tapi comel...

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...