Friday, February 10

Cinta Kura-Kura ! Pergi ke Tidak ?

Assalamualaikum & Salam Hari Jummat semua..

 Btw, Selamat Pagi pada Blogger yg On9 pd hari Jummat yg Mulia ini..

 Alkisah Cerita yg Nyue nak berkongsi ini bermula drp kwn Nyue yg sorg ni
Nickname dia : Cik Yana
Nyue story ttg Cik Yana dlu erk...
Start dr SATU... bkn 1 negeri, apatah ag 1 sek. rendah or men.
Tetapi
1 Universiti, 1kos, 1hostel & 1bilik
yg nie ag best 1 Ofis ag tuh !

Masuk Ofis pg nie..terus Dia ckp kat Nyue Camni taw..

" Yue, nty mesti pegi tgk Filem Cinta Kura-kura kn? "
 Yue kn pencinta Kura-kura

Nyue diam je...Sampai skang Nyue xbg Respon..he3x
Bkn Nyue xthu psl Filem itu
Nyue kaki wayang so bab Filem update gak ler..

Tp Nyue Xsure... Nyue pegi TENGOK or TIDAK..
Or PERLU ker Nyue tgk just reason nyer
character filem i2 Kura-kura..

: Bkn Filem i2 Xmenarik..sure menarik dgn Storytelling komedi/cinta
Plus Guna CGI ag terr... Filem KRU tuh

Nyue Xnak lah story pnjg lebar
bleh klik " Sinemamalaysia "
utk tahu ckit sbnyk mgenai Filem nie..

Sampai kesudah penulisan ini... Nyue xde Jawapan
Pergi ke tidak ??

21 comments:

❤ cik ieYra ❤ said...

pegi je lha .
bwk sy sekali . (gurau2)
hihi

N'yue said...

ahahah...lgpon filem ini bulan dpn bru ad kat pawangan...@cik ieyra nak ikut bleh jer..ahahah..
(ajak2 ayam) gurau jgk..

=))

Pan Asia said...

Pi jee laa, kata kaki wayang hihihihi, tp kalau KRU yg buat, sekurang-kurangnya kualiti gambar & lain2 diaorg jaga tue.. [tp dalam hati malas la nak tgk cerita ni.. cam semple jee]

N'yue said...

kaki wayang pon...Nyue tetap memilih kalu nak p tgk..ahahaah..cm @kak long gak laa..
thu xpe story simple sgt2...plakon pon xde tarik magnet yg kuat...ahahah..

Masz Sidek said...

sy pun teringin nak tengok... hehehe
tp sy nak dengar dulu pendapat org tentang filem... kalau respon ok... sy pergi.. hehehe

N'yue said...

Wahhh...feedback baik dr @mas itu..
nyue setuju la, tgk dr pdpt org y dh tgk filem itu dlu... tp kdng2 bleh jadi pdpt kita & org lain berbeza :))

megu-megu said...

entahla cik nyue~kalo saye tunggu kat tv je kot.. XD

N'yue said...

ahahaha...tgk kat tv? if ad tayang la...
apa2 pon Thanks 4 comment..he3

Chenta Eyfa Najibrz said...

tadi x sempat baca sbb der keje cket.Ni baru sempat nak baca psl cite CINTA KURA2..eyfa pun ni baru tahu pasal cite nih..hehehe..sure best nih..Ooo nyue ni suke kura2 ek.Sal tatau nak g ke tak nyue..xpe lmbt g..ada mse utk pk..hehehe.kot best eyfa pun nak g gak..hehehe

Nyue said...

Haa...oh thanks..sudi bg komen @efya..he3
nyue agak suka brg2 berkaitan kura2..bleh view entry nyue slom nie..he3
kalu best ..jom kita pegi wayang ramai2..he3..

:: Cik Nur :: said...

tunjukan sokongan Nyue terdadap kura2...hehehe. pagilah..pastu boelh cerita kat sini best ke tak citer tu..hehehe

Nyue said...

ahahahah...terbaik drp @cik Nur..he3
iye lah...nty Nyue pegi..Nyue story..ok?

e-lyana said...

heeee, pergi jewp lah kot, haha
jaga hati member, heheheh xD

akuamir said...

pergi lah,, best what layan movie,,ehhe..

saya follow sini,, boleh la selalu melawat kalau dilawat,, :D

wawa zara said...

done follow u . hit me back :)

Nyue said...

@e-lyana...dia just ckp je...dia xsuka cite ringan2 nie..he3


kaki wayang jgk ke @akuamr...ok. keep in touch..
=))

Yana Libra said...

Jom belanja saya tengok wayang..hehe~~

Nyue said...

Bler je...if Yana sanggup dtg Wangsa Walk...Nyue ok jer..
" Xkenal maka Xbkawan kn"

★ aIsyaH ★ said...

pergi je..pastu habaq mai citer tu gi mana na.. :)

Nyue said...

okeh @aisyah... kalu nyue pegi nty nyue share erk..

=))

CIK TOM said...

fikir masak2 nak pergi ke x?
rsnya cerita ni cam best je..tp kl xde mood xgn jgk tgk wayang..hee

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...