Wednesday, February 8

Layan Drama Bersiri

Assalamualaikum & Gud Mornink Semua...

Mood Pagi yg Ceria ini... Nyue nak share dgn korang psl..
Ermm... Drama bersiri??
Actually, ada yg suka & ada yg xsuka dgn Drama Bersiri.
Bkn apa : *Memang jenis tak sabar nak tahu apa yang berlaku tuk next episod sebenarnya
Betol x?he3.. 
Bg Nyue plak... Depend cite kot ! ahaha...
Best story & Sweet Character... Nyue Layan jerr..

So, mlm Enjoy tgk Izara & Amir dlm Vanilla Coklat Tv3.
Sweet sgt kn?
tp next episod XBEST ! 
i2 kita Tunggu dan Lihat.

Tapi, Skang Nyue Xsabar nak tggu citer mlm esok..
Aishiteru Tv9
Mak aihh... yg nie pon sweet sgt2 jgk..
Nyue, suka tgk Azira, lakonan Erin Malik buat mimik muka..

p/s: Nyue biasa kalu terlepas episod, download kat sini !
~ ad mcm2 cite kat c2 so apa ag cpt2 download ~
 

12 comments:

Yana Libra said...

saya tengok kat tonton je~~ hehe :)

N'yue said...

ohhh...Best jgk layan kat Tonton..

=))

:: Cik Nur :: said...

tengok...tapi kejap2...cz awal bulan feb dah start kelas mlm..huhuh

N'yue said...

Ohhh...xper Cik Nur bleh tgk kat Tonton or download kat link y nyue bg..

=))

Eikyen said...

ha'ah kan ..
next episod cm ta best cozz
ad due urang 2 ta kasik zara n amir bahgiee . ngee
. alaaa . cite aishiteru ta pena tgk :/

N'yue said...

sokong ckp @Eikyen..
mmg xbest coz dh ad pengacau..
bru jer nak sweet2 kn...
frust nie..

eeiyss said...

dedua bes!

FAIZ ARIS said...

cerita vanilla coklat tu memang best...kalau tengok mesti senyum sampai ke telinga jer bila tengok gelagat izara dengan amir tu :)

N'yue said...

betol @eeiyss...dua2 best :)))

ahahaah..mesti @faiz aris senyum sorg2 ar 2..

Chenta Eyfa Najibrz said...

wahh kite sama la nyue..sye pun minat sgt tgok cite2 nih..G satu "Germersik Kalbu" tiga2 cite nih beh kuang sama jek.Owhhh bagus leh tgok siri yg terlepas kat pereka cerita..hehehe.tenkiu2 nyue

Nyue said...

@eyfa....Sedey dh xleh tgk abg Sufian...ahahah..gatai la noo

=))

Chenta Eyfa Najibrz said...

tu la kan..hehehe..sama2 gatai kite..hahahha

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...