Monday, October 15

Charcoal Mask sgt memuaskan

Charcoal Mask sgt memuaskan
Itu yg dapat nyue ungkapkan selepas mencubanya. Semalam adalah pengalaman sgt berharga ! Btw, TQ kat Blogger GSF nyue yg telah mengoda nyue dgn entry mengenai " Charcoal Mask " Siapa ag kalu bukan SI Gadis yg Ayu ...hehehe

Semalam nyue  keje/shooting tp nasib pkl2 da Wrapped !! trs kol FH ajak kuar pegi beli " Charcoal Mask " & FH tnye la kat mne nak beli..? Nyue ckp la 2/3 shopping mall yg nyue thu tp minta FH, sendiri google kat mne yg paling dekat nk pegi... Last kitaorg pegi kat  " The Curve Shopping Mall " ---> cari punye cari, Finally jumpe la " Daiso Japan

Balik Rumah trs cuba, *Excited punye psl...
Hahaha..Permulaan nyue juz sapu kat dagu dan bahgian hidung.. Bahagian yg d'Blur tu kira abaikan !!! So dlm 20minit gak xpun lebih baru nyue buka mask itu...
Apapun... Best la time nak tanggalkan mask itu,hehe... Xsakit sgt bg nyue... mmg tertanggal apa yg nk ditanggalkan, dgn bulu roma tanggal taw..Pengalaman baru ini, cz nyue xpernah cuba apa2 produk sebelum ni even letak telur pun kat muka.. ini tindakan yg sgt berani dr nyue.hehe.. 

Kalu rakan² blogger yg nak buang benda asing kat muka bleh la mencuba " Charcoal Mask " ini. Promote siap !!! tp jgn order dgn nyue, nyue Xniaga... hehe...

31 comments:

cikeyrah said...

besh kan pkai chacoal mask nie, bulu roma pun tercabut heheh

Puan Ira said...

boleh cuba nie

Kesuma Angsana said...

tq share ye ! leh lah nk cuba ni

Puan Gojes said...

nyue, betul ke best? sebab kita memang kaki pegi daiso. nampak benda ni. nak try, tapi takut ada effect pula. waaa..rasa macam nak try pula. how tu use? mean, benda ni jenis cecair then put dekat hidung dan dagu, then biar dia kering then baru buka ke? alamak, excited pula! :D

dya bunga said...

geram plak..hihi..nk cuba!!hihi

p/s : nyue..nnti jom jumpa.hihi

Deqla manjew said...

nyue dok mana?? jom jmpe nnti...hihi... deqla pun nk try gak..hari tu dah pesan kat ayu soh bawak tp dia tertinggal..nnti jmpe lg ayu dia bawak...huhu

Cik Nur said...

tak sabar nak try.... :)

are_lin@yu said...

wahhh kn bez..hihi.pasni lh la nyue pkai bnda ni..mka lg lcin pasni..hihi

Mrs Velentine said...

akak pun ada order tp ayu baru nak pos..tak sabar nak try

Haryati Faizal said...

wah...nyue pun dh try ye...nak cer try jugak lah...

kinara kinatara said...

huh..semua nya me,mberikan kimen positif tentang product nyh..kina pom patut cuba nyh..xleyh ketinggalan nyh..heheh:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tak try lg... cr kat daiso tp takde..mybe habs stok kot..hihi.

Arina Shamsul said...

kak pun dah makin terpengaruh dah nak try mask ni...hehehe.kalau kak jumpa mesti beli.kalau jumpa la..hehehe.

kay_are said...

komen2 atas tu wat aku terpikir.. nape aku takde pape perasaan pun tengok bende mask tu? Err...

Puan Gojes said...

nyue, td pegi daiso. tak de la pula mask ni. huhu. sedih pula. nak minta nyue belikan boleh? hehe

Tihara said...

ala tpt akak tkde daiso..kat watson ade tak?

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE pun pernah try. tapi OE beli online...
pakai sampai satu muka, semangat...
lepas tu lama2 letak dekat hidung je sebab letak satu muka, bila nak bukak, habis semua bulu tanggal (sakit) hehe... ^^

shuhadaothman said...

macasm best je nyue. mne nk cari ni?

Yana Libra said...

mmg best charcoal mask ni..hehe.. :)

Chic Na said...

nyue pun dah cuba? best kan dia tarik semua. tapi time nak bukak tu nak terkeluar gak la air mata. cik na g pakai seluruh muka. huhu..

nyue, balik nanti roger2 leh jumpa. :)

Si Matatajam said...

Siap berayaq mata wooo..ha ha...dasat tu..

Si Matatajam said...

M klik2 HB yea..

wan nurul hezrina said...

beli kat ayu jer senang..heheh=)mcm besh betullah benda niekan..nk trylah nnt

izan mama mia said...

musti cari ni..heeh

LiNda said...

ramai yg ckp mask ni best..da la hrga rm5 je..rase mcm nk beli je jap lgi :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh srh ayu reserved satu kt wani haha

Masya said...

berapa harganya?? bolehlah cuba kalau okk hihihihihi

N.Aima K said...

wow mcm menarik je..dah dua orang review psl produk ni..nak jugaa

Che Rosliza Che mat said...

Sis pun teringin nak beli nanti nak usha2lah...kat sini..

chemay said...

teringin nak beli tau harituu
tapi takut nak guna.
sebab muka sensitif sangtt
:(

Sarang Health and Beauty House said...

hai, sy pun suka guna charcoal mask, tp sy lg suka guna cleansing cream tu, bersih je muka lepas guna. mmg susah sgt nk jumpa charcoal mask, sbb selalu habis kan. pada siapa2 yang selalu xdpt cari charcoal mask sbb habis, boleh la bli dr sy, jom visit page sy: http://www.facebook.com/saranghealthandbeauty :)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...