Tuesday, October 23

Kian terasa...

Andai kata ada rakan blogger yg kurang senang dgn entry nyue 2/3 hr ni, alih2 topik BOLAMAAFKAN sy, biasa laa..masih dlm mood kegembiraa so tidak salah rasanya bg nyue utk menghargai sebuah kejayaan.  
 
Hati jauh ke kampung halaman yg tercinta. Tambahan HARI RAYA AIDILADHA kian terasa dan esok semakin terasa...

" Hidup ini indah jika kita berjaya mencorakkan dengan sebaik-baiknya, Hidup ini bahagia jika kita jalani berdasarkan tujuan sebenar kita berada di dunia ini. Hidup ini sungguh bermakna jika kita sandarkan padaNya.. "
Hari KHAMISCUTI nyue bermula... Hoore ! Hoore...
Hari SELASA,  kembali BEKERJA ! 



21 comments:

are_lin@yu said...

biasalah nyue kan..ada org ska ada yg x..yg pnting kita epy ;-)..hehe..senyum2..

Deqla manjew said...

itu la menyampah tau citer psl bola..haha..xde la dear.. sis ok jek nk baca tp siyes mmg x minat bola..ni blog nyue suka hati la nk citer apa kan... senyum sikittt....:)

kinara kinatara said...

b;log kita luahan kita.sabar ya kak:)
huhu:)

kina dah cuti sem..yeye:)

misz uzmy said...


Relex laa biasa laa ada suka ada xsuka .

best arrr cuti panjang...
Aku cuti awal nov. Sedih..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg kdg2 ada yg suka ada yg x...rilex nyue..chill :)

kay_are said...

same r khamis ni cuti gak.. merdeka!! ^__^

Mrs Velentine said...

WAH LAMANYA CUTI

Chic Na said...

layankan aje nyue. wahh seronok nya dah nak raya. hehe..

Cik Nur said...

xpe nyue..mmg hak kita untuk meraikan...

erm..ni kian terasa nak blik kmpunglah ni ye..!

seronoknyaa..!

Si Matatajam said...

Biasa la Nyue..ni kan blog Personal Nyue..jd tak kisah la apa yg Nyue nak taip entry apa pun kan dear

Che Rosliza Che mat said...

Seronok cuti panjang...Sis tak kisah entry apa2 pun...semua masuk kikiki

aimaniman said...

x pa,.. akak minat bola, aritu wp bukan penyokong atm atau klantan, akak tetap tengok sampai abis... memang minat nak tengok live dan x suka tau keputusan lambat dr org lain...

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

selamat hari raya aidiladha!
jom cuti!!

Misz Mieza said...

Amboi, seronok dapat cuti ye Nyue.. Happy holiday & selamat menyambut hari raya aidil adha.. =)

Miss BaNu said...

selamat bercuti nyue

lelamaisara said...

wah cuti awal ek...akak jumaat baru cuti lor...

izan mama mia said...

wah gumbira dia nk ct raya yew

Deq's Qienz said...

Xkisah la nyue..blog kite pnya.pnya suka la nk tlis apa..hahaa..kalo org xsuka tak pyh baca.

dya bunga said...

hari khamis dya kje..:(

wan nurul hezrina said...

ok jer kalau nyue citer apapun.wa takdak hal punya..dengarjerlah lu punya celita..hahaha

eh kira arini masuk kerjalahkan?kan??

9n0L4 said...

lamenyeeee cuti. bestlaaaa nyue. boleh lepak kat rumah lame lame. ;)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...