Thursday, October 18

Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

Sudah cukup lama
Aku tunggu saat ini...
Pacu laju-laju
Nyue join segmen lagi...
Tolong jangan lupa
Jangan mungkir janji
Aku dah teruja

Sempoi..siap nyanyikan...Mayb ni last segmen yg nyue join utk bulan ni. Kebebasan BLOGWALKING nyue akan BERAKHIR ESOK ! sedey--> Bos dah Balik..

Hope nyue masih berkesempatan join - 100 Blogger "Segmen ditututp"

Mangsa T.A.G


: Masih ada peluang ke nyue ini?

21 comments:

Miss N™ said...

rajinnyer nyue.. :)
apapun, selamat bersegmen.. :)

dhiashahida said...

selamat bersegmen...
btw singgah follow cik nyue :)

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

shuhadaothman said...

memang pacu laju2 nyue ni. hehe. thaks tag. nnti shu join :)

shuhadaothman said...

memang pacu laju2 nyue ni. hehe. thaks tag. nnti shu join :)

Nur Khairul Azizi said...

Assalamualaikum....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

Tunggu hadiah cabutan bertuahnya nanti ye :-)

Ajak reramai folowers yang ada tu no... :-)

are_lin@yu said...

rjinnya nyue..klu smpt ayu join ya..tq taq ;-)

Anonymous said...

gd luck yer

Arina Shamsul said...

saya pun dah lama tidak join segman dear..:)

btw good luck :)

Cik Ai said...

selamat bersegmen Nyue :)
harap2 lps ni masih ada entry dr Nyue wpun kekangan masa...

psst!ai bkn lupa cuma x ingt je.hahaha
jgn sedey2 ekkkk :)

mummyrinazone beauty said...

selamat menerjah korunk!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen nyue..tima kasih tag wani ada masa wani join k..:)..ala nanti rindu nyue klu nyue sepi jer hehe

dya nasir said...

slmt bersegmen..:D

kinara kinatara said...

wah selamat bersegmen dear..:)

huhu..:)

Anonymous said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Reena Sidek said...

selamat bersegmen nyue... :)

Unknown said...

selamat bersegmennn..:)

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen...makin meriah la blog Nyue lps ni..

kay_are said...

patut rancak join segmen.. freedom rupenye semalam..

Unknown said...

Wahhh tag siap header..nape x letak header deqla?? huhuhu

Cikrosecute said...

Selamat bersegmen dear..