Tuesday, November 6

VEET...Ada pengalaman? Share laa...

Nyue nak bertanya pendapat @ pengalaman U'all..hehehe..So, straight the point laa.. ad sesape pernah cuba/selalu guna veet utk menanggalkan bulu yg berlebihan..ops ! Kalu yg ada pengalaman itu bleh la share ( kebaikan @ keburukan ) dgn Nyue...

Nyue tgk video, perghhh ! mmg licin kot...haha
Tekan > How to use Veet's hair removal cream <
Nyue nak tampal video kat entry slow la, bg Link je la..eheh

Ada pengalaman? Share laa... 

Coretan Nyue : Mesti fikir Nyue nak cuba gunakan..ahahaha ! 

31 comments:

Mrs Velentine said...

xpe guna lah..

Lili said...

sy pernah guna veet, guna wane pink tau, wane biru busuk. Dulu sy free hair, suka pakai skirt. So cam ehh ada bulu kaki padahal xbnyk pun, sj gedik nk rasa macam model tu kan. Then bila kita da start pakai, mg akan tumbuh lagi dalam masa seminggu gitu. So kena rajin la jaga, mcm kawan sy, lgsung jadi berkurang, ada setengah org makin menjadi pula bulunya. OPs. hihi. Guna Nair Pretty lagi best, wangi tau bau Cranberry, yummy. Hik

nuyui a.k.a miss YUI said...

org atas dah bg pgn ni..okla tu..hihi.

CikNana said...

pernah aku guna dulu..cun bah nyue.syok je kaki rasa.hehe

Kesuma Angsana said...

xper guna la !

Puan Gojes said...

hi Nyue :)
sis pakai benda nii.
sangat best. lebih2 bila bulu da hilang,
kulit licin bak sutera :)
wangi pun okei.
sis pakai yang warna pink :)
tryla ! :D

izan mama mia said...

saya xpernah gn sbb mmg dah sedia licin..hiihh..genetik xder bulu roma lebat agaknya..

Dak Fisha said...

Fisha sokong pe yang cik lili terang kan tuh. hehhee. :)
pink yg wngi :)

hananhadila said...

hanan gune untok ketiak , alhamdulillah menjadik ;)

Tihara said...

as salam

akak tak berani dah guna cukur2 ni nt lagi lebetss makk..eh ada org laki tak kat sini..kalo ada sila padam :)

wan nurul hezrina said...

selalunya mengikut hormon.ada org kalaulah bulu roma mmg dr gen yang dah tentu2 lebat..makin dicukur/buang makin lah lebat..ada org okjer kalau buang..

akk tak pernah buang dik..sbb takutlah.bulu kaki mmg lebat tapi biarkanjer sbb takut makin lebat

Lili said...

awak kite dah follow twitter awal, thanks tglkan link .. selamat mencuba, well jadi perempuan kena rajin sikit. hihi kalau terjadi lebat tu maknanya kene rajin jaga. Tapi try tau google nair pretty nya product. Lagi best dari veet

Cik Nur said...

nur xpernah try, tapi kawan nur selalu juga try.. ok je tgk dia pakai.. :)

Haryati Faizal said...

tak pernah guna la...hihi

Karukord Jagau's said...

x pernah cuba kehlkehkeh

dya bunga said...

dya xpernah guna..huhu..takut

kinara kinatara said...

x penah mencuba product seperti itu..:)

huhu..boleh ke cukur bulu kaki?
keliru..jup..huhu:)

kinara kinatara said...

x penah mencuba product seperti itu..:)

huhu..boleh ke cukur bulu kaki?
keliru..jup..huhu:)

Chic Na said...

tak pernah guna lak. huhu..

Deqla manjew said...

x pernah try pun..selalu cabut cam tu jek..hihi

cikeyrah said...

Tak pernah guna sebab, bulu roma x lebat opsss hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah guna la nyue hehe

zera eira said...

pernah guna! bagus! serius!

9n0L4 said...

hehe. tak pernah pulak gune. tak terfikir pun nak gune. :)

Cik Aini said...

x penah guna lagi..huhu
apakata Nyue try pastu share lah dgn ai..kot2 lah ai nk try jugak.hehehe

Si Matatajam said...

X pernah guna lagi...

Che Rosliza Che mat said...

sis tak pernah guna...tapi teringin jugak nak guna kikiki

fieda said...

tak pernah......hihii

Dayana Bahar said...

tak pernah pakai pun.. apa tu

shuhadaothman said...

shu pon xpernah guna. hehe..

Yana Libra said...

kalao dah try bgtau..wat testimoni lak..hehe~ :p

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...