Friday, November 23

Speechless !

Selamat Pagi, Hari ini Nyue Xde lah nak berceloteh/reveiw Twilight - Breaking Dawn part 2. Nak reveiw ini, kena ada mood/masa... Tapi pd yang suka/mengikuti Twilight jgn risau, pengakhiran yang " Happy Ending ". Confirm kuar panggung wayang dengan mimik muka gembira... Stop !

Berbalik pada matlamat Entry pagi jummat, Nyue nak berkongsi pasal berita UPSR baru-baru ini... Al-maklumlah, Xde adik/sdara mara yg UPSR so Xde la Excident sgt nak usher result..ehehe Alih-alih, tgh online semalam, terbacalah status kwn Fb Nyue,

Terus terdetik, Oh ! Kelantan UPSR Terbaik 2012...
Nyue try google, jumpe Blog Persada mengenai e3

Hurm..biarlah...
Kejayaan tetap kejayaan 

Coretan Nyue : Nyue juga tidak pasti mengenai kebenaran berita ini... "...Sekadar pengkongsian semata-mata, Xmenyalahkan media/sesiapa kenapa berita sebaik ini tidak disebarkan jika itu kebenarannya.

26 comments:

are_lin@yu said...

ayu pn bru tahu ni...pttnya war2 kanlah kn xkra ngeri mn pn..huhu

Chic Na said...

kelantan selalu dianak tirikan. hukhuk..

dya bunga said...

dya pun baru tahu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui bru tahu..oh, bkn selalu trgganu ea..hihi

Deqla manjew said...

pelajar kelantan ramai yg cerdik pndai..huhh ini tidak adil!! (dgn memek muka mrh!!) huhuhu

Cik Nur said...

serius..nur pun baru tahu ni..
apapun, tahniahhh..!

War-warkan je la... apalah depa ni...

Tihara said...

as salam

akak bc blog nyue ni lah baru tau, tahniah pelajar kelantan..sama la jugak dgn berita sultan kelantan sama2 kebumikan jenazah rakyatnya..mana ada org nak sebar dlm media massa..hurmm

Che Rosliza Che mat said...

tak patut sisihkan negeri kelantan...sepatutnya adil dan saksama..

Dayana Bahar said...

tercari-cari gak ranking negeri mana terbaik.. Tahniah Kelantan..

kinara kinatara said...

kenape tidak didedahkan?

Karukord Jagau's said...

saya pun baru tau....yg terbaik tetap kn jd yang terbaik :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

nyue, saye pon da nengok twilight..,memang terbaikkk ,hehehe best

Si Matatajam said...

Sepanjang yg kak M tau, Kelantan ni mmg ramai pelajar yg hebat2 tau..kat universiti pun ramai student dr Kelantan berbanding negeri lain..

izan mama mia said...

akak pun tak pasti ada tak anak sedara ambik upsr..hohohoho....kelantan?..mungkin kot...

lelamaisara said...

tak kire la negeri mane pon kan....yang baik tetap akan jadi terbaik...:)

Solehah Shamsuddin said...

Wah Kelantan negeri yang terbaik UPSR 2012 ye.pe sal dlm berita lgsg xkuar berita mengenai Kelantan ni ye? Apesal diorang jeles sangat dengan negeri Kelantan.huh

Aleeya Atinza Saaid said...

pon baru tau bila bc blog nyue neh, media pun satu ...lebih2 siaran tv tiga suku tu nampak sangat bias nya kan..

Arina Shamsul said...

tahniah buat mereka :)

Yana Libra said...

tak tau jugak..pape pun tahniah buat mereka :)

N.Aima K said...

tahniah pelajar UPSR yang berjaya

Ain Norainsyah said...

nak tengok wayang!

humm...diskriminasi betul la. tak kiralah negeri mana terbaik, cakap jelah kan... susah betul nak terima kenyataan. =,=

Cinta Misteri said...

Apsal lah nk selindung, tengok la kt uni msti kelantanese paling ramai.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lor kenapa x diwar2kan erk.....tahniah2

kay_are said...

memang diskriminasi habis nampak nye ni.. hmm

9n0L4 said...

tahniah buat sume murid dan guru kelantan. :)

wan nurul hezrina said...

pilih bulu biasalah semuanya politik tak abes2..

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...