Thursday, November 22

Siapakah Pengirim Brooch Bunga ini...

Semalam, Nyue dapat Surat dari Alor Setar, Kedah.
...terus terdetik, Dari Siapakah? Apakah isi dlm sampul ini?
 Cer teka ! Cer teka !

Hurm ! Xpayah teka, Sudah terang lagi bersuluh..
Melainkan awak, dia, kamu Xbaca tajuk..hehe
 
" Siapakah Pengirim Brooch Bunga ini ? "
Terima Kasih, Nyue ucapkan kepada pengirim Brooch Bunga yg cantik ini. Terharu rasa, kerna ada yg sudi memberi cenderahati sebagai tanda salam perkenalan antara kita. Ini sekali Nyue, mengetahui siapakah pengirim Brooch Bunga ini. Semoga perkenalan antara kita kekal selamanya. 
 

Coretan Nyue : Gara-gara Sayangg ! Plastik pun Xbuka...

25 comments:

Deqla manjew said...

haha... opkos la dari wanie, ibu qalief... smua mesti dah tau punya..sbb sepesen je brooch tu...hihi..tp brooch tu mmg cantik..k.deq punye kaler oyen! :)

Mrs Velentine said...

mestilah wanie yg baik hati...

hananhadila said...

wah .. comel lahh brooch :D

Saya Disini said...

comei

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasanya dari sis wanie tu..

Nyue said...

itulah...Nyue betul2 Xthu..Tapi skang dah tahu, bleh nyue terjah blog solehah yg dia pun dpt brooch bunya juga...heheheh....

sebab Nyue, sendiri xigt ble bg akk wanieys alamat..ehehehe...

Terima Kasih Akk Wanieys..syg akk ketak2 taw..ummuahhhhh......

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahahahaha nak gelak dulu sbb asalnya nk tulis nama kt sampul tu tp telupa terus pos...wakakaka....sian nyue tertanya2 kan....wani telupa nk tlis nama hikss

Solehah Shamsuddin said...

wah comelnya brooch tu.hehe haip patutla terpanggil utk dtg ke sini,ada org sebut2 nama solehah.haha

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

comel... ^_^...

Chic Na said...

cikna pun dah lama dapat tp blum bukak2 lg plastik tu. sayang takut rosak. hikhik..

Deq's Qienz said...

compom wani..

Cendol said...

wanieys bagi kannn..ehehe,cendol pn dpt :) tak sabar nak balik malaysia dan pakai brooch comel wanieys :D :D ehehe
nyueeee..cendol rindu kamu.kamu mesti kene rindu cendol jugak.hahahahahaha semoga nyue sehat n bahagia :)

kay_are said...

memang no idea sape yang kirim tu.. tapi banyak jawapan dibagi kat atas tu.. kre betul r tu kan.. huu

Cik Nur said...

sudah tentulah dari ibu Qalief..!
hihihih..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

tahniah,,hehe cantiknye brooch =)

eita said...

comel..

dya bunga said...

wah..bestnya dpt brooch

izan mama mia said...

macam kenal jer...waniey punya hantaran ler tuu

Cik Aini said...

tgk pun dah kenal sgt dh Nyue :)
hihihi

semua GSF dpt nih..baekkan Waniy..moga murah rezeki Waniey :)

9n0L4 said...

haah. ni dari wanieys ni. tgk pade note tu mcm gaye die dah. :)

kinara kinatara said...

huhuhu..kina pom ade dapat satu..huhu:)

Si Matatajam said...

Waniey yg baik hati la pengirimnya..

Cinta Misteri said...

Yip yip waniey bg semua...sweetnye..

wan nurul hezrina said...

akk nyer kaler purpel

Eca Dwinky Asha said...

tgk stamp pos tu..pusat mel alor setar.....konfirm org kedah yg sent.hahaha

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...