Friday, November 9

Pakej Family di Pulau Langkawi

Toleh kiri, toleh kanan… Hurm, sesuatu bermain di minda… hati berdetik “Cubalah dulu” lantas jejari pantas m’GOOGLE – Pakej Percutian Ke Langkawi. Lirikan mata memandang kalender di tepi meja. Nov, Dis 2012 atau Jan, Feb 2013.   

Tolong kami, bantu kami, 
kami nak cari pakej pelancongan 
Hajat dihati nak bawa keluarga ke Langkawi  

Ini Nyue yg planning, Xbgthu mak/Ayah ag… Nak sponser Family termasuk Nek & Atuk. Haa… Sepupu/ Sdara nak join bak duit sendiri..hahaha  

*Sesape yg pernah/ ada link travel yg buat pakej de best/murah boleh la kongsikan dengan Nyue.

42 comments:

Kakcik Nur said...

Kalau ada rezeki, kakcik mungkin akan ke Langkawi pada hujung bulan ini nanti untuk mengikut suami yang ada kerja di sana. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..lau ada, inform yui gak..trgn nak bw family p sana..

fieda said...

dulu dah pi tp gi dgn kete jer..teringin nk gi lagi..

Mrs Velentine said...

kalau ada rezeki nak pegi juga

Dayana Bahar said...

tak payah ikut pakej,, mahal nanti.. try terjah sendiri.. n kontek kak Kyn Yanie GSF.. kot dia boleh suggest homestay yang murah...

Deqla manjew said...

wahh.. best jenjln ngan family..baiknye hati nk sponsor family..sponsor utk kak deq skali la..haha

are_lin@yu said...

wahh bez2..try tgk mrah ke x..ni yg ayu tau ;-)

http://demytravelandtours.blogspot.com/

izan mama mia said...

g masa ct sekolah ramai laa nyue..sesak..saya lebih suka time hari bekerja n budak sekolah..hihihi

are_lin@yu said...

mber pada pakwe ayu tu budak kampung dia..hehe..try la tgkkn kot2 ok..ayu tak pernah cuba lg..huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nyue..tingin gak nk Langkawiii..bila la nk sampai nih!

Cho Zila said...

pasal pakej tak tau sbb akak buat sendirijer.. tapi kalau tempat menarik Langkawi klik link akaktu...

Cinta Misteri said...

Nyue, cer tanya M - si matatajam. M org langkawi, rasanya dia boleh bantu.

Myra Jay said...

Adik MJ dok langkawi, nanti MJ try roger dia..

Moga niat Nyue dipermudahkan ye ;D

CikNana said...

nah..bagus la kamu.nanti mun aku k sana kamu kamu semua aku kontek ahh..ramai jua nie kamu,he

Rohani Hashim said...

waaaa, syoknya...hany pun tak pernah lagi pergi langkawi nih.hehehe nanti jgn lupa stori mori yer psl kt sana ;)

Karukord Jagau's said...

Pegi bln 12......cuti skolah.....ramai org..baru meriah

Cik Nur said...

xsalah nur, pakej yg sepupu nur amik hari tu, ade sekali dengan sewa kereta..

lokasi rumah tu di kuah, keadaan rumah sewa tu, memang selesa..

dan rumah taman perumahan tu, berdepan dengan idaman suri..

Chic Na said...

xtau lak. cikna pegi haritu gamble je. lgpun ngn kawan2 okla. nyue nk bawak family kena cari yg betul2 la.

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer plan tU!

Ain Norainsyah said...

nice plan laa~~ jelesnya! :)

NIA SI DRUMSTICK said...

jom pegi sarawak nyue..eheheh :)

Aleeya Atinza Saaid said...

sonoknye pi bercuti..ujung2 thn ni mmg sesuai bercuti ...

Si Matatajam said...

Pakej ni kekadang mahal gak Nyue.. Nyue nak yg hotel kat pantai atau homestay kat kampung..kl kat homestay camtu murah skit..rate pun ikut musim gak Nyue.. Kl musim cuti sekolah semua rate hotel naik tau..plak tu kena booking awal2 tau..Keta sewa ni mmg bersepah kat Langkawi ni..Tp cam kak M gitau td, time cuti sekolah ni kena booking awal.. Cerciter nanti Nyue nak camna..kita private wassap k ^_^

Cik Aini said...

ermm
kalo Nyue g time cuti sek..mahal skit nyue..keta sewa yg selalu rega rm50 pun boleh naik smp rm120..kebanyakannya mmg berbeza lah rega dia time biasa ngan public...

etuza said...

pakej percutian...harap2 ada pakej yang bersesuain..nah boleh bawa anak2 bercuti.
Happy holidays ya..baru ada kesempatan terjah blog anda.tq

Deq's Qienz said...

kalo g langkawi jgn lupa haloo kak M..hikhik..kite dekat je kalo nkg lngkawi nihh..hikhik

Haryati Faizal said...

beshnye...yati pi dah last year bwk famili jln2...

shuhadaothman said...

nyueeeeee.... nak ikut....! bile la dpt pegi ni U_U

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyer nyue....boleh jmpa kak M kt langkawi hikss

LYAfrina said...

lya doakan moga niat baik ini dpermudahkan.. sure seronok bercuti ramai2 cam ni..mmg meriah sgt... cuba tanya M..kot2 dia dpt suggestkan harga y murah2..

eita said...

ermmm..tak pernah sampai pun lagi kat langkawi..

lelamaisara said...

boleh jumpe kak M kan nanti..:)

N.Aima K said...

wah seronoknye..selamat bercuti!!

NM02 said...

hi, salam kenal

singgah sini terus tinggal jejak

kalu sudi jom ke teratak kite plak

psst...kalu sudi lagi, follow le sekali eh.

maceh

>_<

kay_are said...

lame dah tak jejak kaki kat langkawi tu.. memang best r dapat cuti ngan family sume kan.. semoga dipermudah sume urusan.. =)

Ros said...

Assalamualaikum Nyue,

Bestnya nak pi makan angin he.he....Kak Ros pun teringin jugak nak kesana tak pernah sampai lagi pun nih he.he...

dya bunga said...

bestnya..npe xminta tlg kak m..kak m an org langkaawi

kinara kinatara said...

wah..kina pom tak taw cam ne...:)

xp 2 dah ramai yang g coment..huhu:)

wan nurul hezrina said...

Ok gk2.nurulpun lamadah tk ke sana.xingt.cer tnya kak matatajam.dia kn dok sane

9n0L4 said...

wahwah. nak sponsor family tu. byk duet nyue. hehe. nnt bwk balik coklat byk skit. :)

Solehah Shamsuddin said...

sori nyue.solehah xpnh gi sana,jd solehah xtau pakej mana yg sesuai

Yana Libra said...

tengok groupon lah kot nyue..

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...