Friday, July 6

Ada Tengok 999 kat TV3 Semalam?

Tidak seperti kebiasaan, Hari ini Intro Nyue pendek sejengkal je...bab kata hati, semalam tak makan nasi, pagi ini kebulur ! Nampak x kelaut je ayat tu !Oopss..
Ada Tengok 999 TV3 Semalam?
Nyue tanya, Nyue sendiri TAK TENGOK? hahaha...Semudah itu...Mmg tak la, Nyue cari gali jugak nak tengak episod semalam. Iye la, Mula² Mr.FH bbm gthu " Ada cakap pasal kes toreh beg wanita kat pasar raya ". Kemudian kawan² duk msg ckp " Cepat tengok 999 ". Tetiba buka Gossip kat Blog pagi ini, dapat msg Kak.Eyfa berbunyi  " Salam Jumaat Nyue Cayunk. Cane arini ok tak. Mlm tadi tgok rancangan 999 kat TV3 tingat Nyue sbb ada cite pasai kene toreh handbag kat shopping complek

So, perasaan ingin tahu membuak², Nyue terus g TONTON cari episod  27. Alhamdulilah dpt tgk, pesanan kat penutup 999 iaitu pada minit 20:32 ada menyebut mengenai Kes Menoreh Beg. hehe...Hope Rakan² Blogger tak boring/jemu membaca entry yg sama drp Nyue, Berat mata memandang, berat lagi bahu yg memikul...

Hurmm....Harapan Nyue, semoga sejarah ini tak berulang lagi buat nyue @ Rakan² Blogger jgk. Mood Jumaat tak mo sedey²...perlu sentiasa bersemangat/ happy..W/pun esok Nyue tetap kena kerja, Xpe ! coz Ahad Nyue pegi Melaka...Arghh, Mood makan angin...Dah lama Xpegi melaka taw ! Melaka oh melaka

42 comments:

miloais milo said...

tak tengok juga,....
semalam sibuk melayan buku
hiks

Chenta Eyfa Latieyfa said...

hahaha..tu la bila dgar pengacara 999 tu sebut sal toreh hbag tu trus ingat Nyue..nak msg xde num lak..hehehe..takpe kene hati2 utk sume & diri sendiri terutamanye..ngee

Ayuni said...

tgk....

Kesuma Angsana said...

sibuk semalam nyue x sempat tgk 999 tu!

are_lin@yu said...

kalau sampai masuk tv mmg smkin berleluasa lah kes ni kan..

Masya said...

ha'ah ade bace kat blog sebelum ni.. malam td dgr kat tv 999 pulak.. bahaya kan.. seriau pulak..

Riswin Zahari said...

wah sonoknye dpt p melaka! =D

izan mama mia said...

wah..bestnyer nak g melaka....hati2 yaa nyue...take care

Cik Nur said...

macam jenayahkan sekarang..!
harap lepas ni nyue dan kita semua kena lebih berhati2...

selamat bercuti nyue, jgn lupa jaga diri... :)

♥ainie muniera♥ said...

alamak ! kite tak tengok la plk . ngeee~ mudah-mudahan dijauhkan . aminn!! ^^

iqa said...

tak tengokkkk :(
cis. em em em
bola bawa saya ke melaka.
:p

Nyue said...

miloais, nyue ckp org...nyue sendiri xtgk..pagi tgk kat tonton..ehhehe

k.eyfa, nty nyue bg num contact..bleh la kita msg2..ehehe..tq akak :)akak tu be carefull k..

ayuni, wah...bgs :)

kesuma angsana, xpe nty bleg tgk kat tonton..

ayu, yup..nyue pon xsangka...mayb da dpt bnyk aduan psl kes tu...

masya, sgt bahaya akak...nyue yg pernah kne ni ag la takut...

riswin, xsabarnya..ehehe

mama mia, hehe....insyallah mama :)

cik nur,mmg bermacam2 helah penjenayah nie...tq cik nur :)

yana-feehily said...

tak tgk jgk..tido awal..hihihi

Dieyna said...

tak sempat tgk huuhu

fifi said...

salam kenal.. tak tengok jugak.. :)

si kiut lavender said...

erk..bukak ja tv tu ha tapi xtengok pun...hihi

Nyue said...

Xtgk xpe...skang da canggih klik tonton je dah dpt tgk..ehehheeh

Cik Aini Lavender's said...

zmn skrg kan mcm2 cara btul..
mmg kena lbh hati2 lps ni.sekurangnya pengalaman Nyue kita jdkan pengajaran :)

lelamaisara said...

a ah..ada tgok..memang terus teringat kat cerita Nyue hari tu...

Arina Shamsul said...

tak tengok..huhuhu..

apapun moga kita dilindungi Allah :)

LYAfrina said...

lya x tgk 999...

seronoknyer nk g melaka.. lya bila la nak bwk asya kesana..last smpai 14 thn dulu kot.bapok lama

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk la plak smlm..

Chic Na said...

aah nyue. cik na tertengok masa yg lastu tu dia ada cakap. terus teringat citer nyue tu.
selamat berenjoy di melaka. :)

utk diskaun tu ok je, nyue punya pasal cikna leh kawtim punye. ape2 nyue tgk sini tau https://www.facebook.com/cikna.chocolate. :)

Tihara said...

ooo mmg trend toreh beg la sekarang ni ek...kalo beg akak yg crochet tu mau rabak ditorehnya...nauzubillah..take care ey nyue :)

Tihara said...

ooo mmg trend toreh beg la sekarang ni ek...kalo beg akak yg crochet tu mau rabak ditorehnya...nauzubillah..take care ey nyue :)

Yana Libra said...

selamat malam angin ye nyue~~

jangan stress2.. :)

~Sweet Honesty~ said...

g melaka, jgn tak hati2 pula yea..jaga2 beg tuh.. (^_^)

..cik hana.. said...

macam2 jenayah sekarang ni....hati2 ya dear :)

Aine Ainun said...

x tgk la nyue...
skrg ni macam2..sbb org da terdesak!

UmmiSyarni said...

kwn akak pernah kena toreh beg sampai hilang purse.asyik sgt bershopping kat masjid india sampai tak sedar beg kena toreh.so hati-hati to all bloggers yg baca entry ni yer!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nyue..tgk gak 999 tu,biasa xpernah tgk :D
Bahaya gak ya..
Dah la dlm handbag k,atie tu mc,m2 khazanah ada :(
pasni kaum wanita kena hati2..kaum llaki trkecuali sbb depa xbwk handbag

Eza Boom Boom :) said...

Alaa, eza tak tengok pulak. Huhu.

cendol said...

takot rasenye..baguih Nyue bg peringtan supaye kita sume lbh berhati hati lps ni

Si Matatajam said...

M tengok... Terus ja ingat kat entry Nyue ari tu.. Takut la.. Hati2 yek..

N.Aima K said...

ala tak tengok..toreh beg..kat luar negara pn buat mcm ni kan..?

Wanieys said...

ala xtengok la nyue...wah nk g jenjalan melaka best tu....take care yer nyur :))

Kazen said...

xtgok sbb mase tu g makan nga mmber kat luar..

9n0L4 said...

tak tengokkkkkkk. sibuk jenjalan. hehe. hati hati ye lain kali. ;)

Masha Meisters said...

xtengok jugak...
nampak sangat isu tu tengah hangat kan? better sentiasa berjaga2 la ye nyue :)

kay_are said...

bende2 melibatkan jenayah ni kalau di ingatkan selalu pun takpe.. memang tak boring nye.. tapi sebab memang tak tengok tv kat umah sewa, so taktau pasal cite tu.. hmm

Deq's Qienz said...

tgk gitu² jah..takut aihhh skg nihh byk kes jenayahh..arap kita dijauhkan

Che Rosliza Che mat said...

akak tak tengok...sibuk edit blog waktu tue huhuhu

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...