Thursday, July 5

Rahsia Hati

Wahhh...tersenyum, tersengeh semua Rakan²  Blogger. Kenapa yea? Hahaha...mcm tahu² je Nyue. Iye la, pagi² ini elok sgt² senyum, sengeh + ketawa baru awet muda...Ala² buat senaman muka.

Itu Intro, Point sebenarnya yg Nyue nak cite adalah, " Yg Terluah Xsama Yg Terbuku D'hati @ sebaliknya...Itulah Rahsia Hati " Setiap org ada rahsianya yg tersendiri... Tipulah Xde..ahahaha, Nyue main belasah je, dgn Yakin ckp begitu...
Semalam, Nyue post ayat itu kat Twitter, ad member reply " me too", " love the quote. Its me rite now :-(
Semalam Nyue cipta ayat itu pun sbb apa yg Nyue rasa Xsama yg diluahkan, dan Nyue sendiri keliru apa yg Nyue rasa. Dalam kata lain, semua OK ! Kalau masakan itu, cukup perisa dah tapi rasa masih rs cam kurang...ahahah, Mengarut + kelaut la entry Nyue hr nie...

Biarkan la rasa itu pergi, Jgn dilayan sgt dgn rasa...nty binasa, btol x?
------------------------
 Haa... Nak tanya, ada sesape nak BELI TANAH TAK?? 
Bleh klik :
Ini Kwn Nyue yg uruskan, Nyue tukang tlg Promote je...kekalau ad Blogger yg berminat, bleh Email kat : aminor87@gmail.com utk butiran yg selanjutnya...



39 comments:

are_lin@yu said...

hehe biarkan ianya berlalu pergi ;-)

Nyue said...

setuju ayu :) biar ianya berlalu...

miloais milo said...

rahsia hati?
dah namanya rahsia
so tak bleh khabo kat sapa2... :D

Cik Nur said...

perasaan ni, kalau kita layankan sangat akan jadi lebih rumit.. sebab tu kena biarkan ia pergi mengikut angin lalu..

hihihihi..

Nyue said...

Miloais, ahahahah..kan? dah tahu bertanye lagi..eheheeh...jgn nk khabo kat sape2....


Cik nur, setuju dgn cik nur...main syaitan je ni...hahahaha

Kesuma Angsana said...

kkdag ada rasa yg perlu kita kongsikan. dan ada juga perlu kita simpan agar kekal jd kenang2an hehe

Nyue said...

kesuma Angsana, itu nyue jgk bersetuju..ahahahaha

9n0L4 said...

tanah kat tranung takde ke? ;)

cendol said...

haha rahsia hati ye..emm cendol nak beli tanah tp rahsia lah kat mane..haha
:P

Deqla manjew said...

betol2.. mcm dlm blog ni jugak la, x semua kita boleh share.. tanah kedaong ada jual takk?? nk jadi tuan tanah kedaong laa... :)

Solehah Shamsuddin said...

dear, cantikla quote tu.hehe pandai nyue cipta ye.hehe nk twitter nyue leh?

Nyue said...

ahahahahha....ohh...nk tanah macam2 yea....nyue xde la juz ad tanah liat je...ahahahhaha....

Tihara said...

ooo ada org nak juai tanah eks...tp jauh la plok hhe :)

rAIHan said...

perasaan je tuh..hehe~

Chenta Eyfa Latieyfa said...

amboi jdi broker tanah lak ek.Takpe la Nyue..btol tu Nyue..apa yg terbuku x sama apa yg nak diterjemahkan dgn kata2 kan..hehe..chill ok

::dEyb:: said...

rahsia di hati tak siapa tahu ;)

MISS Z BERCELOTEH said...

fuyooo..org jual tanah heheh :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/

putryteya said...

rahasiaaa ?? simpan rahsia elok2 sebab mulut org tak leh jaga . kalao leh jaga cam mulut tempayan syok laa .

buleh buka , buleh tutup suka hati :)

CikPuan Ira said...

rahsia ati ?? hemm..hanya kita mengetahui ...

Wanieys said...

jauh plak tanah tu nk beli hikhik

lelamaisara said...

jual tanah kat mane...

rahsia tetap rahsia..kalu dah dibagitau orang namanye bukn rahsia lagi..hehehe

Che Rosliza Che mat said...

akak tidak suka berkongsi...biarlah menjadi rahsia..bab kata Datok Ct hihihi

wan nurul hezrina said...

kalau nak kasi tahu rahsia kenalah tepat pd orgnya takut sampai ke si mulut tempayan..hahaha

tanah2 tanahpokok durian??kat pahangkan banyak tanah bleh tanam dorian

Nyue said...

Rahsia adalah rahsia..ahahahah...so no komen :)

Deq's Qienz said...

ader bnda yg bley dikongsi ader yg kite perlu duk diam²..hikhik
amboi juai tanah plak ke nyue,jauhnya..xkan akak nk beli sana..hehee apapon gud luck yer nyue, smg cepa dapat pembeli.

Si Matatajam said...

Wah Nyue dah jadi broker tanah la pulak. Ha ha...

Chic Na said...

betul tu nyue. cik na setuju sgt. sbb ape yg kita rasa, tak semuanya kita akan luahkan. nice quotes dear. ;)

Edy Fee said...

mesti la kene ade rahsia.hehe kalau takde ..tak menarik la

~Sweet Honesty~ said...

sweety pun ada tanah nk dijual nehh..nak x?? hihihi

Kalo dah namanya rahsia..akn tetap la rahsia..ye dokk??

LYAfrina said...

rahsia hati..hnya kita y tahu & rasainya

el said...

sllu lau kuar ayat2 cam ni
sllu bab2 cinta..hahahah ntah betul ke x tekaan k.el ni..

Yana Libra said...

biarlah rahsia~~~ huhu~ :p

Miss BaNu said...

rahsia hati tetap menjadi rahsia kan..beli tanah ek?ingat lgi dulu2 kala selalu beli tanah kat permainan jutaria tuh hikhikhik.rindu plak..dulu2 slalu main ngan kwn2

izan mama mia said...

huuhuh..jauh laa nak beli tanah kat pahang!!

Dieyna said...

rahsia hati.. hanya Allah yang tahu... hehe

Masz Sidek said...

kalau berkenaan hati dan perasaan ni memang susah nak huraikan... :)

ஜ miss klanika ஜ said...

dalam hati Tuhan yg mengerti ~

Masha Meisters said...

hehe...hati memg begitu...semoga cepat baik eh :)

kay_are said...

rahsia ati aku ialah.. name pun rahsia mane leh bagitau =P tanah mahal.. tak mampu lagi nak beli =(

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...