Tuesday, July 31

Cerita 1,2,3 & 4....

Selamat menjalani ibadat puasa Rakan² Blogger
Lama Xbermadah, Idea kosong... kosong, kosong bab lirik lagu Najwa Latif. Hai² , Nyue seakan² Chipsmore dlm bulan Ogos ni. Btw, Nyue rs terharu sgt2 teman Blogger Nyue iaitu IeyraChic na sudi bertanya khabar mengenai kesihatan Nyue. Alhamdulilah kesihatan Nyue sudah kembali baik spt biasa.

Banyak cerita yg nak Nyue kongsikan dgn Rakan² Blogger taw ! 
Cerita 1: 11Ramadan berlalu, Nyue berbuka dgn makanan dr bazar ramadan je, Xpun kedai... Ble selera tu kembali asyik makan Ayam percik je...Tambah² bahagian paha...hehe

Cerita 2 : Nyue dah tgk Filem ini, Best !
Cerita 3: Nyue dpt offer kerja dlm Censorship Dept. Doakan Nyue yea...

Cerita 4 : Ermm... ni suspen ckit..eheh...Nty nyue singgah/komen Rakan² GSF & Blogger lain..

32 comments:

dyabunga said...

nyue ni saja nak buat kitaorang suspen kan..hihi

wan nurul hezrina said...

wahhh tak sabar nie nak tahu cerita lanjut

Wanieys said...

apa dia tu nyue yg ke 4...xsabar nk tau ni hihihi

Si Matatajam said...

Ala suspen la pulak

Chic Na said...

nyue dah muncul. yela sebab macam lama tak nampak nyue, lgpun aritu nyue tak sihat kan.
bagusla dah selera makan. jaga kesihatan tau.
best ke citer dark knight tu?
good luck. moga tu yg terbaik utk nyue. :)

Cendol said...

uh ramai dh tngok cite darknight tu.jelous palk rse.hihi
alhamdulillah nyue dah tambah okay ye.tahniah le dpt offer tu.all the best.
ape cerite yg ke 4 tu??ape?nak teka boleh?!!??haha
cerite ke 4 tu ialah Nyue nk kawen.hahahahaha :p

Cik Aini said...

alhamdulillah..dah kembali seperti biasa Nyue :)
mmg best kan citer tu...mula tu mcm nk boring ckit pastu baru best :)

eh apa yg surprise tu..cerciter =p

QasehnyaRania said...

cepatla buat n3 tok cerita 4 tu ;)
good luck yer :)

kay_are said...

pose kali ni aku wat rekod.. tak makan lagi ayam percik.. T__T tahniah r atas offer tu.. =) ape lak yang suspen ni?? @.@

Deqla manjew said...

alhamdulillah dah kembali sihat..bikin suspender jek la nyue nih!!

Masha Meisters said...

suspen lah pulak cerita yang ke 4 tu nyue...ape lah tu kan....alhamdulillah dah sihat....semoga terus jaga diri ye :)

man said...

g bazaar dengan kawan2 mmg beh..hehehhe

aku HaniAsyira said...

hmmm... banyak lagi xdpt makan masa bulan pose ni.. heee~~

offer tu congrats ei..

wah, ada suspen pulak..

~Sweet Honesty~ said...

ehh..demam2 pun msh smpt tgk wayang yeaa.. bagus2..hihi

Che Rosliza Che mat said...

Sis pun tak sabar hihihi

Deq's Qienz said...

APa bnda lah agaknya yg ke4 tuh yerrr..hehee tahniah dapat keja..hihii

LYAfrina said...

hehe..kisah 4????

Nadia Elena said...

slmt bekerja nyue.. =D

Cik Nur said...

alhamdulillah..nyue dah sihat ye...?
jga pmakanan ye... :)

-meeSUPERGIRL- said...

dah lme tak update .. kawen ke? hehe . cerita ke-4 tu mesti spesel kan?

Dak Fisha said...

wahhh. fisha xtau pape. maap lah tak tny khabar kat nyue. rindu la kat nyue. hehe. fisha doakan smoge nyue cpt sembuh yer. salam ramadhan :)

Princess Nusy said...

Slamat berpuasa yunk..tgk wayang dgn sape tew... =P

Yumida said...

slmt bertugas di tmpt baru
moga nyue sentiasa sihat

lelamaisara said...

moga nyue sihat...ape tu cerita ke empat...

|shuhadaothman|TM said...

cepat sihat nyue. hehe. wat saspen je ni ^^

Moga semuanya berjalan lancar :)

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wahhh adik sis dah kembali bersiaran.Alhamdulillah dia dah kembali sihat.Sis dokan Nyue sukses dpt offer tu ok.amboi ada bab suspen lak cam pelem eh..hehehe

Masz Sidek said...

Alhamdulillah...

tak saba nak tahu cerita 4 tu... :)

are_lin@yu said...

rezeki ramadhan..camna ofer kja trima tak..hehe..no 4?? ;-)

Tihara said...

hye nyue..take care ey :)

Yana Libra said...

apakah???

aReLaN said...

apa dia yang ke-4??ala..tak tengok lagi dark knight tu.waaaaaaaa

9n0L4 said...

belum berkesempatan nak tgk cite ni. lepas raye la donlot. hehe.

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...