Thursday, February 7

Bila Taksub dgn Drama Setia Hujung Nyawa

Uolls kenal Kiah Propa...? dgn trademark " Jaga ! Jaga ! ada yang memerhati...

Al-maklumlah, siang malam...pagi petang...kat ofis/rumah/merata lah..duk hangat sakan cite pasai Drama Setia Hujung Nyawa kan? gegurl/ boboi boy send msg/bbm/whatssap setiap saat kata/taip #setiahujungnyawa... 

Menjadi juga drama #SHN ni kan... Nyue pun tak ketinggalan menonton setiap hari. Kalu termiss esoknya juga tgk kat TONTON kalu sempat la..huhuhu

Namun, apabila seorang remaja Malaysia terlampau terikut ikut drama Setia Hujung Nyawa.. sampai sanggup update status, mahu terlanjur macam El, untuk mengecapi kebahagian - sgt2x Xmasuk dek akal !

Kenyataan Remaja tersebut :
Gosip ini, bukan Nyue dpt dr Kiah Propa...tapi dr Blog Aku Penghibur : Kesan Negatif Dari Cerita Setia Hingga Hujung Nyawa . Read more: [klik sini]

Dah baca Uolls ! Hurm... Tepuk Hati, Tanya Iman.

 e3 ini sekadar untuk berkongsi sesama saudara bagi mengingati mana yang baik dan buruk antara satu sama lain. "Terlajak perahu boleh diundur, Terlajak perbuatan buruk padahnya.

21 comments:

Mrs Velentine said...

MV pun ada update ni..mak ai jahilnya budak tue

Farah Waheda Wahid said...

kesian ngan budak ni...jauh sangat pemahaman dia... uhukss... aduyaiii adik oi... kebahagiaan tu bukan terletak sama ada terlanjur atau tidak... dah terang2 benda tu salah di sisi agama...

CikNana said...

gila banar eh..sadis aku..

Aku Penghibur said...

terima letakkan sumber :)

el said...

merepek lah ini budak
ini hanya fantasi semata2..bodoh nak g rosak maruah sendiri..xde akai ka..bengong..haa marah k.el sudah hehehehe

kenalah faham jln cerita dia cam mn..dia dah terlanjur..buka set dalam otak ok nak lanjur pas2 idup bahagia..kalau betul sekali pun itu dah nasih dan qada dan qadar..eeee geram k.el taw

Fatihah said...

tengok boleh, taksub jangan. astaghfirullahalazim.

lelamaisara said...

lah......dasyat nye pemikiran...cian........isk isk...

faridah nazurah said...

pelik2 sungguh budak2 sekarang. benda elok taknak lak dia ikut, benda yg tak berfaedah, tak elok kemain nak ikut

Deqla manjew said...

itu la dia kalo dah taksub sgt tgk citer tu..haihh.. citer tu nk bg pengajaran.. boleh lak dia pikir sebaliknya.. cetek pemikiran ke cetek agama ni eh? dua2 kot rasanya ni.. huhuhu

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

nk kena pelempang budak tu baru sedo agaknye.tv skrg makin melampau.ajar budak bukan2.dhla pelakon seksi pakai skirt atas lutu. boikot TV3

Sue-Rya Qistina said...

remaja2 kt malaysia ni berani betul buat kenyataan terang2an mcmni kan. giler! jahil sungguh! baru je terbaca kt blog MV pasal ni

are_lin@yu said...

br bca kt blog mv td..haish ada jgk yg fkr gtu..yg baik jd ikutan.yg brk jd kan teladan

AQ Eyfa said...

amboi taksub smpai camtu..agak2 la pun..hehehe

cikeyrah said...

haishhh taksub yg melampau2 nie . .akalnye letak kat manalah agaknye . .

Chic Na said...

uihhh sampai camtu sekali. tak fikir panjang budak ni.

Cik Nur said...

cetek betul pikiran budak tu..
geram nur baca...grrrr..!

Yana Libra said...

bahayanya kalau dapat kat budak2 yg tak leh fikir lagi ni..

tp, sy pun tak suka sangatlah part yg terlanjur tu sbnrnya..

Cik Aini said...

awat smp camtu dia pikir..
pening ke hapa dia tu..dah nm pun cerita kan..kita jgn la smp xde pikiran ikut plak mcm tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xrelevan lansung budk tu..jahil tu

kay_are said...

speechless aku bace statement budak tu.. ish ish.. mane boleh same kan kisah fiksyen ngan hidup sebenar.. hmm..

9n0L4 said...

jauh benor perginye mesej ni. macam takde iman je budak ni. huhu.

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...