Thursday, February 14

Bisik-Bisik


Cerita Pertama
" Streamyx connection problem "
- Xdpt buat keje..Xdpt nk online so teramatlah boring  !
3Kali kol TM... Jawapan sama : Sabar yea...

Pkl5... Yes ! Internet Access...
Sempatlah update e3, Xberapa nie...


Cerita ke-2
FH kol gthu, Macbook dia kena curi !
Dia dh buat report so cerita selanjutnya Nyue pon xdpt ag..
Eee..si pencuri tu, Geramnya !!!!

Coretan Nyue : Esok Nyue byr hutang erk ! Sorry...

26 comments:

Chic Na said...

kes 1 dah setel. kes 2 belum setel. sape la yg curi tu.. ish ish..

Farah Waheda Wahid said...

sian Macbook yang kena curi tu...kalau akak dah nangis dah...huwaaaa....

ok2...akak tunggu Nyue kay? I'll be waiting...

Cik Aini said...

haishh
dua2 wat hangenn ja kan..nasib yg 1st tu dah setel..yg no 2 tu la lg kan..haishh bikin ssh org ja lah si pencuri nih..xde kj len dah kot nk wat..

Deqla manjew said...

kes 1 tu tak kesah la sgt kan... kes 2 tu haihh... haru betol arr kalo hak milik kite hilang kan...tumpang geram jugak!! huhu

Cik Nur said...

sapelah yg mencuri tu...
sayangnyaaaa...!

Rosmiza Ali said...

Kita tunggu update kes 2 ye.. Huhu.. Sabor..

DONE!

Etuza Ezawarna said...

ken sabar talian online selalu meragam...ptg jg sabar tu dek..ok

Mrs Velentine said...

kes 1 dah setel sebab sempat update ..yg kedua..ala siannya

are_lin@yu said...

tak pa k.yu utamakan yg penting dlu..ala ksian kt fh k.yu

Karukord jagau said...

Wahai si pencuri....mohon kamu pulangkan lah kembali akan apa yang kamu curi......amiiiinn

izan mama mia said...

pencuri nie...napa jahat sangat,..err dah namapun pencuri kan...mg pencuri tu insaf

nuyui a.k.a miss YUI said...

kes kedua kesian sgt..

Solehah Shamsuddin said...

ha, macbook kena curi? kalau solehah mmg dh sedih sangat2 dah.

Sally Yatiey said...

Sapelah yang curi macbook tu.. Kesiannya..

lelamaisara said...

hai pencuri kamu tak takut ke mencuri......haisssss....

Kesuma Angsana said...

mcm2 kes ye nyue hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai semoga si pencuri insaf n pulang kembali macbook itu

Che Rosliza Che Mat said...

siapalah curi tuekan....

kay_are said...

macbook kne curi? sabar je r.. hmm.. internet prob tanpa sebab memang leh wat stress!

Arina Shamsul said...

kalau internet problem,mmg geram tahap gaban la kan dear,nak2 yg takde menda lain nak hadap selain online..hehehe.

el said...

MB kena curikkk?adoyaiiii tensen cam ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kes 2 tu hangittt betol pencurik tu

Cinta Misteri said...

hadoiiii....macbook apple ker? hurmmm...tu kalau jumpa si pencuri mmg kena kateouw btul2 lah kannn...

actually bbrapa hari lps, mmber CiM baru kehilangan kereta dia. mitsubishi evo tue...hadoi, park depn kedai dia, dia mmg tinggal kat kedai tue, esok pg nak keluar tengok kereta dah lesap. smpi hari ni tak jumpa lg.

Yana Libra said...

macbook? mahal tu..harap dapatlah jumpa pencuri tu..

N.Aima K said...

:( dugaaan utk si bakal suami

9n0L4 said...

macbook kene curi? huhu. bkn sng nak dpr satu tu.

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...