Friday, February 8

Shila Amzah menangis...

Bermula kisah apabila Shila Amzah dan Sharnaaz mengaku sedang bercinta. - Beautifulnara. Selanjutnya [Shila Amzah Dan Sharnaaz Mengaku Bercinta, Sila Patah Seribu]

Berita Harian
31 Jan 2013 : Sharnaaz Tolong Jangan Biadap – ND Lala |

Sinar Harian 

Kronologi ant. sebahagian yang manis dan pahit dalam percintaan mereka yang menjadi bahan media.

Kini yang terbaru, Video Shila Amzah menangis...
Sedey ! sebak dgn nyanyian Shila. 
Hope Shila Amzah tabah.

23 comments:

BaNu Syah said...

shila buat video gini mesti ramai yg kutuk..moga shila sabar dan tabah..

Khairul Zamri said...

huhu bab artis sy no komen tak masuk cmpur :)

Yumida Huda said...

sadis kisah cinta diorg ni..moga menemui jalan penyelesaian n berusaha berubah kelakuan ke arah yg lebih baik

Aine Ainun said...

heheee..mcm2 la hai...


dlm bercinta mmg byk dugaannya...
apatah lagi artis ni..kena lebih kuatler...

kalo dah jodoh x kemana...kan nyue kan..=)

Mrs Velentine said...

dugaan dalam bercinta..kalau dah jodoh tak kemana

Cik Nur said...

err..moga sha tabah...

Arina Shamsul said...

meh sini mama tlg lap airmata..huhuhu

Chic Na said...

sedihnya.. kesian dia. sobs..

Farah Waheda Wahid said...

semoga shila tabah... kakak kalau part perempuan menangis sedih cam ni x sanggup nak tengok...kesiannn

lelamaisara said...

alahai ciannye die...sabar k shila...

kayyana said...

mmg sedih tp erm... mcm tak kene kan.. hihihi.. tp mmg sebak bile tgk die nangis..sambil nyanyi ombak rindu

Misya Mialen said...

x tau pun ceta dorg ni. huwaaa, ;)

dya bunga said...

dya xberapa amik tahu sgt pasal dorg ni..hihih..tpi semoga shila tabah

Cik Aini said...

moga Shila tabah..

Deqla manjew said...

hurm.. mcm2... kalo dah jodoh tak ke mana.. tp hope shila tak membelakangkan keluarganya..terutamanya ayahnya ND lala yg byk meyokong karier seninya kalo nk dibandingkan dgn pkwe dia tu..huhu..

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai..baru pakwer dik non belum keluarga..mcm akk lebih prefer dengar kata family..bila ayah tak suka bersebablah tuh..jgn dibutakan mata..jodohnie Allah dah tentukan di luh mahfuz..so pilihan keluarga selalunya terbaik=)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga shila tabah

Che Rosliza Che Mat said...

mungkin ada hikmah di sebalik yg berlaku...

Cinta Misteri said...

harap2 semua selesai dgn baik. yg muda pown jgn lah berkeras sgt, setiap yg berlaku itu ada hikmah disebaliknya

Cinta Misteri said...

harap2 semua selesai dgn baik. yg muda pown jgn lah berkeras sgt, setiap yg berlaku itu ada hikmah disebaliknya

Yana Libra said...

tenet slow, malas nak play video..huhu..dengar org cter je pasal ni..kalau jodoh, insya'Allah x kemana kan~ :)

kay_are said...

kalau aku jadi nd lala pun tak accept laki yang tak respek bakal famili mertua die jadi menantu aku.. aku tengok statement pun kurang ajar sangat..

9n0L4 said...

dah takleh tgk video ni. huhu.

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...