Tuesday, February 19

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

Klik Banner  utk JOIN !
Nyue Follower ke 580

Tag : 

Tarikh Tutup :
29 Rabiul Akhir 1434H bersamaan 12 MAC 2013.

38 comments:

are_lin@yu said...

gudluck k.yue..wah kena tag la..hihi..inshaallah xda pa2 nti yu join ya..tq k.u..mmmuuaahh..hihi

Deqla manjew said...

haha.. x menahan tajuk segmen...adeyhh... x lalu la nk join..sbb k.deqla x leh la kalo x lalu nk mkn ni...hihihi...selmt bersegmen dear..

lelamaisara said...

heheheh..tak mau la sampai tak lalu nak makan..heehe
selamat bersegmen Nyue...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

ISMA ILYA AHMAD PUAD said...

ikot dia!
ikot dia!

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen nyue

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

#954

http://softness-self.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

dari segmen yang sama! ;)

wan nurul hezrina abd halim said...

gud luck nyue

kay_are said...

sampai tak lalu makan? dahsyat2.. selamat up follower r ye.. ^^

BaNu Syah said...

selamat bersegmen nyue..

Liyana yan said...

drpd segmen yg same.. Yan dah follow kamu.. terima kasih sbb follow Yan^^

http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nao Mei said...

follow 956

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Cik Aini said...

hepi bersegmen Nyue..
jom join GA Deqla plak jom.hahahahahaha

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

wana wazm said...

anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

Sheera Aya said...

done follow #958 from same segment. http://www.sheeraya.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

SeputihSalju said...

singgah dari segmen yang sama...


slm kenal.. follow sini

Cik Nur said...

selamat bersegmen nyue..
jgnlah sampai tak lalu mkn ye... :)

Noor said...

wah.!! ramainyer follower dia!
thx sudi join.sorry..lmbat terjah.!heheh..

dah update senarai peserta.jmput singgah blog kwn2 yg lain jgak! done follow.. #960

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

izan mama mia said...

slmt bersegmen nyue

Remy hazza said...

remy dari segmen yg sama... dah follow sini jugak...salam kenal....

Arina Shamsul said...

wah tajuk dasyat tul...jangan tak lalu..demam pulak nanti.hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

siapa nak diet bleh join nie sbb tak lalu makan.hikhik gud luck!

BUNDA a.k.a KN said...

tahniah, selamat bersegmen..

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;D

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said...

dalam segmen yang sama..saya follow awak,hope sudi follow balik :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nor Aznida said...

nida dtg dri segmen :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen nyue

eCha said...

dari segmen yang sama.. follow skali blog nie.. :D.. selamat berkenalan

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain said...

salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) said...

singgah dan follow sini .jom singgah dan kalau sudi follow saya balik .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

deno said...

hai :) deno datang darisegmen yg sama ^^ deno folow sini:) jom?

www.dayangdeno.blogspot.com

Iqbal Rosly said...

done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !!
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Atin Tory said...

Hai dari segmen sama >.<
done follow awak .
Jgn lupa follow sy balik :)

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

LIKE my fanpage too!!

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

! Khazanatul Sirra' ! said...

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Azuria Abdullah said...

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #973..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Noor said...

tahniah..!!!!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/03/keputusan-pemenang-cabutan-blog-bertuah.html

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...