Wednesday, February 13

Celoteh Pagi Rabu !

Selamat kembali bekerja selepas 2/3 hari bercuti sempena CNY... best x?

Nyue Xbest ! coz duk terperak kat rumah je...

..Time cuti, huh ! boring nye duk rumah ni, channel pun xbest" merungut je tahu TAPI "Time keje, ahh ! ble nak cuti nie..boring kot keje memanjang ! 

Hari ini, ambik kau... Nyue teramat malas nye nak dtg keje...

Malas-malas pun ! digagahi juga diri ini utk dtg ke ofis & settlekan keje-keje yg perlu disettlekan. Mood malas bertukar riang ria coz Nyue dpt angpau "Gong Xi Ca Fai'.. alah ! Uolls pun dapat angpau jgk kan?

baca x e3 Nyue yang ini [Tanggungjawab itu Amanah]

Sampai ofis, Nyue bergegas ke peti ais ambik bunga bos. Risau gak ! tp Alhamdulilah, bunga tu okey &  agak kesejukan la.. hehe.. Xde gambar ! sory yea.. Xsempat nak snap, skang bunga tu dah dlm bilik bos..huhu

Nak cite apa ag erk? ahh ! gara-gara terperak kat rumah...pembetulan dirumah ofismate nyue "Yana" hehe.. so duk mgila layan "Sehangat Asmara"
 "Jodoh"
suka tgk #scha....hehe
 Lepas ini, layan online je la gamaknya...huhuhu

Uolls cuti  buat apa erk?hehe..

28 comments:

Sue-Rya Qistina said...

cuti2 aritu spend time with family n anak2. balik kampung, kenduri, berkelah. mcm2 aktiviti. hehehe. xde la boring sgt

wan nurul hezrina abd halim said...

sehangat asmaratuh pelakun jejaka 2 org tuh sama cerita cita Qhaseh..cuma yang pompuan rita rudaini...hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pun cuti dok umah jer nyue

el said...

hehe cuti k.el balik kpg..mmg best..mkn2 kejenye hahaha

aah mmg tv program pun ntah hape2 jek..

eh jodoh tu berepisod ke..terlepas k.el nak tgk huhu

are_lin@yu said...

k.yue xblk kpg ka?hihi..ayu pn boring gk ariut xtau nk wt pa

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui duk umh ja..

Etuza Ezawarna said...

kadang2 suka tengok pelakon cantik n kacak malaysia..hehehe

Deqla manjew said...

sama la..cuti x ke mana pong...huhu..cuma sehari je dpt ngedate ngan hubby...hihi.. owh best eh drama tu nyue? wahh best dpt angpau.. sini talak olang bagi angpau lor.. huhu

Che Rosliza Che Mat said...

tak ada buat apa....

AQ Eyfa said...

akak best cgt cuti ..dpt spend time yg plg berharga dgn family..pastu plg best..mkn tido jek..hehehe..hamboii best dpt angpow

Mrs Velentine said...

x dapat ang pow pun..anak2 jer dpat..tak tengok dua2 drama tue..sebab takde astro

Cinta Misteri said...

wahhh nyue dh start kojer yeaaa. CiM masih bercoti lg smpi hujung minggu ni. isnin dpn baru masuk office semula.

cuti CiM sgt best sbb kami dpt keluarga baru. majlis walimatulurus dah pown selesai, ni sdg menyusup ke laman2 kalian

Chic Na said...

nape tak balik kampung nyue? cuti cikna best sgt sebab potet balik. :D

Cik Nur said...

Nur nur penuh onak duri...
susah o nak tempuh...
sekrang dah lega sikit.. :)

Yana Libra said...

bestlah nyue dpt ang pow..sy xdpt..huhu..sy cuti balik kg~~~ :)

Rosmiza Ali said...

Wow! Bestnya dapat angpau..! Tak pernah dapat angpau dari ex2 bos.. HuhU~~

Farah Waheda Wahid said...

he he he... Nyue jangan jeles ek...kakak cuti lagi...Isnin depan baru masuk kerja...

Ayuni said...

sye layan online, try tgk cite korea, Jeon Woo Chi....

kay_are said...

selamat bekeje r ye.. aku masih lagi dalam mood cuti2 malaysia.. best woo cuti lame.. ^__^ cite jodoh memang best.. kelakar aku tengok hari tu..

Solehah Shamsuddin said...

masa CNY tu, solehah balik kampung atok. banyak betul kendurinya. cuma larat pegi satu kenduri je :)

BaNu Syah said...

x pernah tgk lg cite sehangat asmara ngan jodoh tu setakat tgk iklan jer..

N.Aima K said...

saya pergi bercuti...Nyue dah ikut ke segmen yg saya buat..nnt datang jenguk tau!!

Cik Aini said...

ai pun bcuti pnjang Nyue..smp ahad mggu dpn.hadoiiii xtahu nk g mn nak wat apa dah ni.hahahhaaha

izan mama mia said...

laa termiss sudah nak tgk jodoh tuu..tu laa pasal...asyik jalan ajer..hhuuh

lelamaisara said...

akak dapat angpau jugak tau tapi ciput je..heheheh..syukur la...

Kesuma Angsana said...

entah sempat nak layan entah tidak hehehe

ayut said...

cuti2x g jalan..hihihi ^^

N.Aima K said...

tak pernah lg mengikuti cerita ni..risau juga kalau ketagih hahahaha

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...