Friday, June 8

Apa kes nie?, Xpaham Nyue !

Entry Khas Buat Sis Chenta Eyfa Latieyfa
Sis, (sambil m'lambai²kan tangan) buat drama la plak kn ! kasi mood ceria, wlpn mood tgh kekusutan nie. Sis, Nyue sedey taw asal klik link blog sis jadi cmni ? 
Klik ag..Kuar benda nie ag?
Apa kes nie?, Xpaham Nyue !
milkysmile
Link yg Sis baru bg tu pon, Nyue xdpt buka...Tersentap !
Dah la sis mention Nyue Folowez dia yg best.. 

So, Nyue minta tlg yea..kpd sesiapa yg kenal/mmg follower Sis Chenta Eyfa Latieyfa hope dpt sampaikan salam & berita nie kat dia...

Tension taw !!!

29 comments:

Ayuni said...

hm, blog tu utk yg invite je...

Cik Aini Lavender's said...

maybe dia tgh buat sumthing kot sbb tu dia private mcm tu..
sabar ye Nyue,dia mesti tercari2 Nyue lps ni..kan Nyue dia pnya best followers..ngeee :)

Yumida said...

forward pd eyfa..sila jwb :)

Masz Sidek said...

mungkin dia tengah kemas kini blog dia kot nyue... tu yg jadi macam tu....

Masha Meisters said...

woop's....sabar ye Nyue...nanti jumpe la tu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe,tunggu ya..

Nyue said...

sis mmg da invite, siap bg link tp buka gak !ishh...Xfaham !

Ms Velentine said...

sabar k

dyabunga said...

mungkin dia tengah make up blog dia kot..

dyabunga said...

mungkin dia tengah make up blog dia kot..

dyabunga said...

mungkin dia tengah make up blog dia kot..

izan mama mia said...

kekadang tu..kalau tgh edit blog..ada yg ttp dl blog dia

Chic Na said...

jgn give up. cuba lg k. caiyok caiyok. hehe.. :)

Nyue said...

Baru dprt masuk...settle dhh...problem kn !!!

Gieyana said...

salam kenal..dia dh private kan belog dia tue..moga dpt bhubung kembali k..:-)

Melati Qistyna's Mummy said...

Td akak klik link yg nyue tgal kt sb akak terus ke pegi ke email, yg peliknye, URL betul, tp kuor ke email lak... Hukk

LYAfrina said...

huhu.. just utk invited reader ni kan

Aine Ainun said...

dia nk orivate kan blog dia la nyue...

Wanieys said...

dia private kejap lettew blog dia...ntah2 dia lupa nk ubah setting balik untuk buka semua boleh tengok blog dia hihihi

9n0L4 said...

tgh edit kot, die private kan blog ni. :)

..cik hana.. said...

0ooo...dia privatekan blog dia kot atas sebab2 tertentu...sabar yer dear,nanti boleh la tu..meh datang blog hana meh,hana x private...hahaha :)

lelamaisara said...

sabar ye yunk...karang jumpa la tu....

eLLa n aLia said...

maybe dia private kejap.. nak maintenance.. hehe

Dieyna said...

dia nak baikpulih blog tu.. sabo ye

Si Matatajam said...

M pun penah kena camtu... Yg tak dijemput wa dunno ja la...

Chenta Eyfa Latieyfa said...
This comment has been removed by the author.
Chenta Eyfa Latieyfa said...

perghhh NYUE sory cgt2 sis mmg pergi blog NYUE tpi mmg x pasan ada entri sal nih.wah ase nak nangis nih terharu sudah..NYUE i'm so sorry blog sis xleh diakses.Ada kesilapan teknik yg x dpt dielakkan.cayunkk kamo..ermuaahsss..hehehe..really appreciate

Deqla manjew said...

huhuhu.. ada jugak blog yg mmg nak yg dijemput jew terjah..so x ksh la..singgah blog yg sudi jew la..huhuhu

cweet pinky said...

wah risaw betul nyue ek , jgn kan sis eyfa, CP pown terharu kalaw owg carik2 cmtuh , hehehe ~

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...