Wednesday, June 6

Teruja ! Nyue ahli baru "Geng Segar Follower "

Teruja ! Nyue ahli baru "Geng Segar Follower "
Alhamdulilah, Sesuatu yg Xdisangka2 kn ! 
Thanks kpd Blog yg sudi listkan Blog nyue kat Bunga Hati Mama. Btw, Nyue dah Follow 34 blog yg tersenarai dlm GSF, mojariti nya Blog2 baru yg belum pernah Nyue terjah, so Salam BlogWalking & Xlupa jgk pd Blog2 yg mmg dah lama bertapak dlm Bloglist BFF Nyue & BFF Nyue 2. Nyue da serapkan ke Bloglist baru "Geng Segar Follower"
Btw, daa 2 Blog yg Not Found ! Xdpt nk Terjah...
         28.busyra takiyudin
Kpd Tuan punya diri/ Ahli GSF yg lain bleh S.O.S Nyue bg link yg betul. Akhir kata, Wahh gitu ! sama2 lah kita jadi Ahli GSF yg sentiasa SEGAR !





26 comments:

Wanieys said...

tahniah nyue...kita geng hahha

Ayuni said...

Hikhik, welcome to GSF!

are_lin@yu said...

nice dear..ayu pun ahli baru ;-)

mzhany said...

hai welcome to da club ;)

Chic Na said...

welcome nyue. selamat segar. :)

Deqla manjew said...

welcome dear... cer tgk kat entry2 mama seblm ni..ada la mama bg link dua blogger tu semula...mula2 deqla x pat terjah gak lps tu skng dah boleh...

Masha Meisters said...

salam GSF nyue...hihi...semoga sesame kite segar~

Yumida said...

tahniah nyue....hope kita menjd sahabat maya yg akrab dlm GSF ni...

Nyue said...

mmg terbaik la ahli GSF nie :)
Hope kita dpt jadi sahabat maya yg akrab...saling m'terjah ant.satu sama lain

Cik Nur said...

Selamat Datang ke GSF Nyuee..!

Cik Nur dah masukkan link nyue dalam list GSF..cuba tgk ade x...?

lelamaisara said...

Tahniah Nyue...selamat datang ke GSF...:)

eLLa n aLia said...

tahniah.. dah aad geng blogger ni.. rapatkan sillaturrahim antara blogger :)

Si Matatajam said...

Mmg tak rugi join GSF. Ada family besaq dalam dunia maya ni...Yang pastinya kena sentiasa segar kalau tak de aral melintang...

Yana Libra said...

rajin2lah kenal2 dengan GSF yang lain ye nyue~~~ :)

Nyue said...

Thank semua ahli GSF :)

nyue bertambah rajin, ble org rajin dgn nyue..ahahaha

msredcheesecake said...

Group apa ni? Underground ke? Heeee..... Have fun k...

Misya Mialen said...

salam dear,:) slmt berkenalan awak;) sy ahli gsf;)

Aine Ainun said...

selamat datang ke GSF...

dyabunga said...

tahniah!!salam perkenalan dri dya juga..GSF makin meriah

dyabunga said...

tahniah!!salam perkenalan dri dya juga..GSF makin meriah

dyabunga said...

tahniah!!salam perkenalan dri dya juga..GSF makin meriah

dyabunga said...

tahniah!!salam perkenalan dri dya juga..GSF makin meriah

syakirah izwanie said...

Tahniah Kak Nyue :D

Miss BaNu said...

welcome to our group...salam perkenalan yer

Dieyna said...

Tahniah.. welcome to our club

9n0L4 said...

welcome to the club! :)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...