Thursday, June 21

GiveAway Domain - Seconds Years Aniversary

Hari ini, Nyue spt hilang mood m'gedik dan kata² utk dicurahkan dalam Entry. Kekangan masa membuatkan Nyue TAK seaktif smalam utk BW ! so, Nyue try Blog nie bernafas jgk...
Join > [ KLIK SINI ]

Nak sertai, Simple jer caranya : 
  • Buat satu entri mengenai GiveAway ini dan linkkan entri tersebut ke entri. Jangan lupa entri tersebut haruslah ada Banner Give Away ini.
  • Nak follow blog/facebook pun tak pe tak nak follow pun tak mengapa.
  • Postkan link entri anda ke ruangan komen dibawah ini dalam kotak Site Url dan tekan salah satu butang Share disebelah kiri post ini.
UPDATE : Tarikh Tutup 22 JUN 2012 tepat jam 12 malam
PENGUMUMAN : 28 JUN 2012 

17 comments:

Masz Sidek said...

good luck nyue... :D

Kesuma Angsana said...

gd luck juga dari saya

Yumida said...

gdluck nyue..moga jd insan bertuah nnti :)

Nyue said...

Masz, if berminat..join la..eheheh

kesuma angsana, Thanks akak... :)


& Yumida, Nyue jgk begitu...ops nyue tgk yumida join jgk kn..ehehe

lelamaisara said...

semoga berjaya Nyue..:)

are_lin@yu said...

gudluck dear ;-)

Deqla manjew said...

moga rezeki berpihak pada nyue k. :)

izan mama mia said...

mg ada tuah untuk nyue

Chenta Eyfa Latieyfa said...

Nyue..sal nih..cam x ceria jek..hehehe..senyum la cikit..ok Gud Luck okeh.

Si Matatajam said...

I wish u luck Nyue...

Cik Nur said...

semoga barjaya Nyue...!

Haip..! xmo moody2 tau..ceria sokmo eh.. :)

~Sweet Honesty~ said...

gud luck n moga berjaya..menang nnti share la hadiah tu yea..(^_&)

Wanieys said...

gud luck nyue :))

Solehah Shamsuddin said...

goodluck ye

Nyue said...

Thanks semua :))

hehehe3, mood m'gedik dtg dah !

Kazen said...

thanks join...good luck :)

dyabunga said...

good luck ye..:D

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...