Sunday, June 24

Jom! Join Bloglist Cik Rose Cute

Actually, Nyue tgh Shooting nie...Rehat sat ! Terus tangan mengedik nak usher Rakan² Blogger punyer Entry utk hari ini...
Nak umum nyue join Bloglist Cik Rose Cute
Hope Nyue sempat la TERmasuk dlm Bloglist Cik Rose Cute.
Blog Cik Rose Cute plak, Nyue da masukkan dlm 

BFF Nyue 2


22 comments:

Wanieys said...

masih sempat lg tu nyue..rasanya ptg ni br tmat hihihi

Kesuma Angsana said...

nyue, klu free2 tu join juga lah nnti klu sempat

~Sweet Honesty~ said...

dah join dah pun..hihi

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen....

Nyue said...

jom bersegmen..eheheh...nak menaip pnjg2 kesuntukan masa...hhuhuu

Deq's Qienz said...

slamat bersegmen sis :)

Miss BaNu said...

slmt bersegmen..

Miss BaNu said...

slmt bersegmen..

dyabunga said...

slmt bersegmen..:D

izan mama mia said...

mg tersenarai..

Cik Nur said...

blog cik rose mmmg ada dalam bloglist nur.. :)

9n0L4 said...

tak sempat joinnnn. huhu. tapi cik rose ni dh termasuk dlm bloglist. ;)

Che Rosliza Che mat said...

Tq nyue join bloglist akak...akak dah masuk list blog nyue kat blog akak...nanti check..

Che Rosliza Che mat said...

Tq nyue join bloglist akak ya..List blog nyue akak dah masukkan kat blog akak..

Rtp Farra Arisha said...

seems interesting so far...
i've never joined any bloglist segments before. anyway keep on blogging. :)

Masha Meisters said...

gud luck nyue ^_^

Kazen said...

good luck yea..sy dah keje xsempat nk join :)

Myra Jay said...

Good luck Nyue

Yumida said...

sy dh hk join sama..hehe

are_lin@yu said...

dah tamat ka?tak sempat ayu nak join..hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

laaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaa sudah tidak berblogwalking... salam kebizian yang tidak terhingga dari teratak siFaqir ilmu..
...................................
terima kasih atas kesudian meninggalkan komen (^___^)
...................................

ATIQAH said...

dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/jom-join-bloglist-cik-rose-cute.html

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...