Thursday, June 28

Banner Blog Nyue

Terima Kasih buat Bunga Hati Mama aka Mama Arina, kerna sudi luangkan masa utk buat Banner utk :
 Blog Nyue Coretan Sana Sini

sgt kreatif hasil kerja Mama Arina nie.
Btw, Header Nyue itu pun dr hasil sentuhan Mama Arina jgk..Cantik !

Secara jujur, Apabila Nyue terpilih join Group GSF ini membuatkan Nyue tertambah bersemangat utk buat ENTRY/KOMEN/BLOGWALKING

TQ, jgk buat Ahli-ahli Group GSF..

42 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sangat Kreatif & comel banner tu..Header pun comel..~

cendol said...

Mama arina mmg kreatif . rajin dia luangkan mase buat banner tu kn.header pn.
btw,Cendol pn same makin semangat dgn adenye gsf :)

Nyue said...

Tq. Lily...itu pon mama Arina yg buat..kalu x,xde nyer nk comel..eheheh


Cendol...setuju itu ! yup..semkain bersemangat :)

intan izzaty said...

comeynya banner nyue... (^_^)v

Masz Sidek said...

lepas ni makin bersemangatlah nyue nak berblog....
selamat maju jaya nyue... :)

p/s : banner mama tu semuanya comel2...

Mieya Atiera said...

Cantiknya, nampak comel sangat !

lelamaisara said...

wah dah dapat jugak...cantik2...memang mama arina berbakat besar..hee

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comel aje..

Deqla manjew said...

jeles nii..ramai dah dpt..hihi..nnti petang ni nk hantar detail banner yg mcm mana deqla nk..huhuhu

uncle said...

cantik header yang mama buat tu...mmg kreatip sungguh... mmg sepadan dengan kecomelan nyue hihihihi

Yana Libra said...

comel je nyue~~ :D

Yumida said...

nice kan hasil tangan mama arina..cam ade magic..ting!

cweet pinky said...

2nd blog CP tgk sentuhan mama arina , memang comel :D

Wanieys said...

sangat cantik nyue..bestla dh ada banner :)

|shuhadaothman|TM said...

comel banner tu. hehe. shu x hanta detail pon lagi :)

CikMunBlogger said...

comel nye banner dye XD

Nyue said...

maafla..ptg nyue bz..itu psl pagi2 nyue cepat je sampai blog rakan2 semua..ehehhe

N.Aima K said...

tahniah dah dpt banner ;)

wan nurul hezrina said...

sangat terbaikk..kalau mama arina yang buat mmglah lawoo

Arina Shamsul said...

terima kasih entri khas ni dear..

terima kasih yang tak terhingga..


terima kasih juga buat mereka semua :)

Nyue said...

Mama Arina mmg best....hehehe..nak komen nampak komen mama Arina..eheheh...nyue paham, mama dah xcukup tgn nk komen n reply kunjungan rakan2 blog dia..ehehe

el said...

comel bangat dudel tu
sesuai lah ngan nyue

Nyue said...

ahahahha.....kembang idung baca komen k.el..ahahha..tq k.el tayammm3x...

Si Matatajam said...

Mmg padan sgt header ngan banner... Cute sgt...

Nyue said...

Tq. sis M..ehehhe.. sis punyer pon cantik :)

Miss BaNu said...

wahh cun la banner..hehe tahniah

Masha Meisters said...

antik3.....baik mama,sudi melungkan masanye untuk buat banner gsf kan?.

Nyue said...

Thanks miss banu, hehe....



masha, yup..baik sgt2 mama arina tu :)

Nyue said...

Thanks miss banu, hehe....



masha, yup..baik sgt2 mama arina tu :)

Chic Na said...

wahh da dpt? comelnya nyue. ;)

Che Rosliza Che mat said...

memang cantik...hihihi...akak pun suka doodlenya..

ADEEYA said...

Alaa comelnyaa header :D

si kiut lavender said...

eh2...
doodle tuh comel sgt...:)

aReLaN said...

comel2.nak jugak tapi tak tau nak yang camne.hmmm

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..caiyokk2..

Cik Nur said...

comellah Nyue.. :)
lamanya tak jenguk Nyue..rindu tau.. :)

dyabunga said...

comel lah nyue..=)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

assalamualaikum..hi nyue =)
comel la doodle tu. tahnniah dear.

9n0L4 said...

comel dan mmg terbaikkk dr boss gsf. ;)

Deq's Qienz said...

congratz sis, banner yg kiut gitu.hehee

kay_are said...

kreatif! aku memang fail r wat2 bende kreatif camtu.. T__T

Solehah Shamsuddin said...

comeynye banner Nyue. :)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...