Friday, June 29

H.A.C.K.S versi Nyue

Mood pagi Nyue hari ini mengedik + jiwang ! Rakan² Blogger apa cer? Sebelum Nyue kelaut pokpekpok !!! Rakan² Blogger pernah dangar tak lagu dalam Filem Hanya Ku Cinta Kau Seorang. Best kan?  

Mengapa tangan kau lepaskan
Setelah hatiku kau tawan
Mengapa takdir memisahkan
Hanya aku cinta kau seorang
Tapi sayang lagu itu cam dua kekasih yg akan berpisah ! 

Bila tanya semua yg berkasih sayang, Xde yg akan jawab mrk ready nak clash ! Semua nak bahagia dan kekal dgn pasangan yg mrk pilihan >Suami, Tunang, BF
So, Nyue dapat idea jahat nak buat versi sendiri...Nie bukan Plagiat or whatever? Sekadar suka², yg Xsuka jangan laa menghentam...Hanya diPublish diBlog Nyue.

Mengapa tanganku kau pegang erat
Setelah kau yakin hatiku kau tawan
Sudah tertulis takdir kita berdua
Hanya aku cinta kau seorang
Ntah menjadi ke Tidak, sekadar hiburan jer ! Jgn gelak² @ senyum²
...Malu Nyue..huhu

Coretan Nyue: Sini sana cite psl cuti, Jealous sgt2..Sabtu & Ahad Nyue kerja k..

47 comments:

Tihara said...

pernah dengar dalam promo kat tv :)

Shafila Ismail said...

ok tu nyue.. pasni kot leh tukar profesion lak..

Masz Sidek said...

buka youtube dulu nak dengar... lepas tu baru coba dgn lirik yg nyue buat tu... ok nyue... lepas ni boleh lah buat kat lagu lain pulak... hehehe

Nyue said...

Kak tihara, ahahah..nyue pon dgr kat tv je akak...cam best je..hehe

K.kila....aduhh...berani mati statement akak yea..xde la sampai begitu...tq :)


Tq.masz,xsangka plak begitu..masz,,nyanyi ckit..ahahaha

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wahhh pandai nyew dia..lagi suke yg versi Nyue tu la..sbb tak kan pisah..hehehe..terbaekk la Nyue..ngee

Chic Na said...

tgk promo kat tv je tp mcm sedih. huhu..

kena keja ye nyue weekend ni? takpe la sekali sekala. have fun working dear. ;)

izan mama mia said...

ot yer sabtu/ahad..baguslah haah kumpull duit raya...

are_lin@yu said...

hehe jiwang nampak..tersenyum ja ayu baca ;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hahah..senyum bc..

Nyue said...

Akak eyfa,tq. berbunga2 hati bc kemon akak..ahahaha...suka yea?hehehhe..xmoo pisah2....xmo sedey2 :)

chic na, thu la psl chic na..nmpk cm sedey..nyue tukar buat versi ceria ckit...yup utk cover puasa n ry..penat !


kak izan, nak kata ot pun bukan..shooting..terpaksa dlm rela dah...

ayu :) ahahaha..sekali skala ayu..eheh

Yui,hahaha...senyum itu baik utk muka..ahahaa

Cik Nur said...

dapat rasa berbunga2 hati nyue tu.. :)

Nyue said...

ahahaha...Cik Nur, buat nyue rs malu2 pilu...hehe...hati cik nur xbbunga ke?

Che Rosliza Che mat said...

Akak tak pernah dengarlah pulak lagu nie..memang ketinggalan betul..Kesian nyue sabtu dan ahad kerja..

yana yani said...

wow bleh jdi penulis lirik nih heheh

cendol said...

hahaha tak boleh gelak ke?dah gelak pon..hehe nice lah

Asyiqin Haulisah said...

hahaha comel je awak ni. penangan HACKS.

el said...

sian nyue sabtu ahad keje eh
padan muka..hahahahahaha

cute betul kartun tu nak copy paste boleh :)

lelamaisara said...

hehehe...kecian..tak pe la..kumpol wit banyak2...

eh nice la n3 ni...suke

Nyue said...

akak liza, hehe..haa.nty akak cuba la dgr..ambk part tu je..ehehe...xpe laa akak nk buat cnmr..huhu

yana, wahh...hehe..ad menyimpan angan2 jgk tuu

cendol..xbleh..ahahah...

asyiqin, awk ckp kita comel..tq.semakin mgedik :)

k.el, huhu..marah ni..ckp pdn muka..xbaik oo..hehe..ambk la akak bucuk..

lelamaisara, huhu...yup..bnyk nk beli ni..eheh

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak yang style gilaa dgn lirik lagu diubah suai tuh XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
jangan malu2 jangan segan2,
camner nak dapat hadiah nii ?

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

Si Matatajam said...

Kira ok la tu versi Nyue. He he...

Sh Hily said...

pndinya wat versi baru..hehe..superb la..hihi

Nurulee said...

Boleh jadi penulis lirik ni. Hehehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

Kesuma Angsana said...

cmm pernah dengar2 ! apapun happy weekend dik!

Wanieys said...

wah nampaknya versi nyue lebih sedap kihkihkih...upload lam youtube la haha

Kazen said...

selamat bekerja k sy sbtu n ahad laa time cuti huk huk :)

N.Aima K said...

amboi..ada versi juga ya..nyanyilah LIVE

Cik Penguin_Solehah said...

haha,ok lah gak versi tu.. tapi lagu asal dia pun best=)

Eza Boom Boom :) said...

comel la lirik tu.. hihi...

Misya Mialen said...

hahaa. pandainya cipta lirik;) cun apa.;)

msredcheesecake said...

Selamat bekerja k... Akak nak pegi jejalan ni...hahaaa

~Sweet Honesty~ said...

wahh..nyeu tgh becintan ke?? hihi

Rohani Hashim said...

selamat bercuti dear ;)

9n0L4 said...

amboiiii. kire jadi la ni. pandai gubah ehhh. ;)

9n0L4 said...

amboiiii. kire jadi la ni. pandai gubah ehhh. ;)

dyabunga said...

mcm lirik lagu je..hihih..
slmt bekerja ye nyue..:D

Yumida said...

slmt menjd pekerja yg berdedikasi ye nyue....nyue dh blh jd komposer..hehe

Deq's Qienz said...

jgn jeles ya sis..akak pon ader cite percutian. tp tak sempat nk post lagikk.hehee..hapi working ya nyue :)

Arina Shamsul said...

heheheh..tak pernah dengar sebenarnya dik..

so tak nak komen apa2 la..

yang pasti gambar itu bisa membuatkan saya tersenyum :)

Miss BaNu said...

okey2 lirik ciptaan nyue tuh mmg cun hehe boleh jdi penulis lirik la pasnih hehe

LYAfrina said...

sweet jer

si kiut lavender said...

lagu best tapi tak terdetik plak nak pi tgk..thehehe

Deqla manjew said...

pernah dgr lagu tu..tp filemnya mcm x best..hihi.. apa salahnye skali skala nk berjiwang dear..selalu pun boleh..hihi

wan nurul hezrina said...

berdegup kencang nampaknya jantungtuh..bleh bikin tercabut dr badan.hikhik

kay_are said...

aku tak faham ape2 @.@ mungkin sebab aku tak tengok lagi cite hacks tu kot..

hope jumpe your own sweet cherry nanti ^^

Masha Meisters said...

alamk...lagu ape ni? hehe....

Solehah Shamsuddin said...

harap2 dpt tgk cte ni nt.hehe

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...