Tuesday, December 11

bagaimana dengan GATHERING GSF..?

Kita percaya semua orang mempunyai masalah, dugaan, & rintangan. Bagaimana kita untuk mengatasi semua itu? 

Hurm... 2/3 hr ni, terasa diri sangat sensitif, beremosi, cepat marah, Xsabar...

Muktamad ! Hari Khamis Nyue akan balik kampung dan 15hb sepatutnye Nyue keje halfday tapi telah diganti dengan salah sorg staf. Yg sepatutnya diganti oleh staf tersebut pada 29hb dan bekemungkinan Nyue terpaksa bekerja Pada 29hb (Uolls paham ke..?)

Sekarang, persoalannya bagaimana dengan GATHERING GSF...W/pun persediaan utk join GATHERING GSF semua dah settle...

Kepada Geng GSF, andai kata Nyue pergi, Insyallah...Kita jumpe disana. Namun, andai kata disaat akhir Nyue menarik diri... Maafkan saya semua. 

Kepada Akk DeqlaAyu, walau apa yg berlaku... 
Jgn risau psl tiket ! 

Coretan Nyue : ...Jangan terus anggap Nyue Xpergi plak ! ..bekemungkinan taw..

21 comments:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

wah, bestnyer geng nie..
tringin plak nak join geng nie.. hehehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH takde apa2 leh p kan..

lelamaisara said...

yela..kalu dah tak dapat nak p nak buek mcm ne kan...
hope tak de ape2 la ye....

el said...

gathering ni kt mn dow lol

Cik Nur said...

harap ada kerjasama dari rakan sekerja nyue...

dya bunga said...

dya fhm2.. angguk fhm..huhu

Chic Na said...

apepun keputusan hrp2 semua yg terbaik utk nyue. ;)

Mrs Velentine said...

nyue apa pun keputusan nyue..MV pasti GSf akan menerimanya & memahami keadaan Nyue

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mudah2an dipermudahkan urusan,,ne twu dpt gi ke syok tu,hehehee

Arina Shamsul said...

tu la nyue pun dah bank in duit dgn mama kan? haraf sgt nyue dpt pegi..semoga Allah permudahkan semuanya.

Si Matatajam said...

X best la kl Nyue x pi..hu hu hu....

kay_are said...

gsf ni stand for ape? aku tau satu je gsf - gao soul forever, tempat aku download super sentai.. =P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga segalanya dipermudahkan urusan utk nyue....

Dayana Bahar said...

Semoga urusan nyue dipermudahkan...

Cinta Misteri said...

Ok, mari kita sama2 doakn agr sgalanya brjln lancar.
CiM tk dpt join, ada exam ptg tu

kinara kinatara said...

moga akak dapat pergi..:)

Yana Libra said...

harap2 nyue leh g~ :)

Cik Aini said...

insyaallah..kalo ada jodoh jumpa lah kita nti Nyue..

wan nurul hezrina said...

akk pun mmg tak janji lately ada je perkara2 urgent.kalau incase ada di melaka akk terus call deqla=)

9n0L4 said...

akak pun tak dpt gi jugak. dah stat meeting. sobs.

Deqla manjew said...

Yeayyy..akhirnya prgi jugak kan...terbaikkkk

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...