Wednesday, December 5

Wordless Wednesday #28

Sumber - FB

28 comments:

etuza said...

berilah bantuan seikhlas kepada yg memerlukan..tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima. Terbaik photo rabu nyue..tq

el said...

tulun menulun amalan yg mulia hehehe..cam best jek klik gambar tu terus gambar jd besar..caner buat

rindu kamoo jugak..ok saya xnak ckp ngan awak lahhh lol

Deqla manjew said...

kite tulun org, insyaAllah org pun tulun kita.. tp tulun tu mesti mau ikhlas.. :)

lelamaisara said...

ikhlaskan diri kalu tolong orang tu...:)

Cinta Misteri said...

Jgn pandang rendah pd seseorg.

Hanih Borhan said...

salam...

betoi tu... diri kena sentiasa rasa rendah diri,jangan sesekali rasa diri kita lebih bagus dari org lain...

Cik Nur said...

dalam diri, kena ada rasa rendah diri, walaupun kita tinggi.. :)

Si Matatajam said...

What u give u get back..

are_lin@yu said...

nice nyue ;-)

Chic Na said...

be nice to everyone. ;)

CikNana said...

nyue nyue nyue..tolong,jangan x tolong.hati mesti ikhlas selalu bah..;)

Dayana Bahar said...

menolong perlu ada keikhlasannya...

ahsfantasy24 said...

you are right..
bantu~

Miza Yusof said...

setuju dengan kata-akata itu. mendalam maksudnya :)

snf said...

bila kita bantu oran pasti orang akan bantu kita.yakinlah baik pasti dibalas baik. so buat baik hari hari.pasti gembiraa yaww.

aReLaN said...

hidup kena bantu-membantu.heheh

nanakimie said...

setuju dgn kata-kata tu:)

salam kenal dari nana juga,tq yer sudi singgah blog nana^-^

LYAfrina said...

:-)

tangan yang menghulur akan kekal mewangi selamanya

izan mama mia said...

tolong menolong amalan mulia

Ain Norainsyah said...

betul tu... Tapi berapa orang je yang amalkan mende ni? Kebanyakannya, bila tengok orang lain jatuh, pakat pijak ramai-ramai sampai lunyai...humm

kay_are said...

tapi kalau orang tu kurang tinggi dari aku memang aku kne pandang bawah gak r kan ? =P

eitcha,IM said...

tengs a lot nyue tegur td x boleh nak comment :)
eca pun tak perasan. tapi skang da boleh da :)

Yana Libra said...

suka ayat ni~~

Deq's Qienz said...

nice da word la..dalam mksud

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalaunk tolong orang kita mestilah seikhlas hati tolong tu kan

dya bunga said...

suka qoute ni

Cik Aini said...

jujur dan ikhlas tu penting dlm setiap perhubungan :)
mcm kita skrg..selagi berlandaskan keikhlasan pasti bahagia mnjadi milik GSF..eh GSF?hehehe

BaNu Syah said...

setuju nice quote

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...