Thursday, December 20

Karena Ku Cinta Kau


Jika ada yang bilang ku lupa kau 
Jangan kau dengar...  
Jika ada yang bilang ku tak setia 
Jangan kau dengar...   

Banyak cinta yang datang mendekat,  
Ku menolak,...  
Semua itu karna ku cinta kau...   

Jika ada yang bilang ku tak baik 
Jangan kau dengar...  
Jika ada yang bilang ku berubah 
Jangan kau dengar...   

Banyak cinta yang datang mendekat,  
Ku menolak,...  
Semua itu karna ku cinta kau...  
Kau...   

Saat kau ingat aku ku ingat kau 
Saat kau rindu aku juga rasa 
Kutahu kau slalu ingin denganku 
Kulakukan yang terbaik 
Yang bisa ku lakukan 
Tuhan yang tau ku cinta kau  

Jika kau tak percaya padaku 
Sakitnya aku...  
Jika kau lebih dengar mereka 
Sedih hatiku...   

Banyak cinta yang datang mendekat,  
Ku menolak,...  
Semua itu karna ku cinta kau...  
Kau...   

Saat kau ingat aku ku ingat kau 
Saat kau rindu aku juga rasa 
Kutahu kau slalu ingin denganku 
Kulakukan yang terbaik 
Yang bisa ku lakukan 
Tuhan yang tau ku cinta kau

Lirik : Karena Ku Cinta Kau 
Nyanyian : Bunga Citra Lestari 
(OST Bayu Cinta Luna)

Coretan Nyue : .....Suka lagu nie.... !!!
Meh dgr sama-sama...Asikkk kan...hehe

17 comments:

Mrs Velentine said...

BCL..MV tak tau lagu ni..hahaha

Deqla manjew said...

owh..lyn BCL yer.. kd x ingat lak lagu ni camne.. hihi..tp best jugak lirik tu.. moralnye, pekakkan tinger sbb dia suh jgn dgr tu kan.. hikhik

aReLaN said...

amboi...jiwangnya.hehehe

Chic Na said...

ingatkan berpuisi tadi. lagu rupanya. kihkikih..

Nisah Idham said...

larrr sungguh2 ahkak ingat pusi ke, sajak ke..
gupenye lagu dik...

akak terjah lagu ni kat you Tube !!

LiNda said...

suke gak lagu dia, suara dia best :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lagu ker mati2 ingat puisi ker sajak ke hehehehe

Cik Aini said...

hihihi layannnnn..
mula dengr mcm x best tp lelama rs best plak :)

Si Matatajam said...

Best gak lagu ni kan..

9n0L4 said...

tak tgk drama ni. huhu.

Dayana Bahar said...

lama dah tak menghayati lagu hehe

shuhadaothman said...

tak penah dgr lg. boleh cuba japgi. hihi

dya bunga said...

first time dgr..hhihih

Cik Nur said...

lagu baru ke ni nyue....

kay_are said...

tak pernah dengar lagi lagu ni rase nye.. so tak tau r asikk ke tak lagu ni.. hmm..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

memang best pon lagu ni,,penah gak try dengan yg once bawak, pon best=)

::ct luna:: said...

seronoknye menyanyi :)

Celoteh Nyue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...